GLUMILA JE MALU ZONU ZAMFIROVU,A DANAS JE NJENO SRCE OSVOJIO 23 GODINE STARIJI REDITELJ KOJI IMA POZNATU BIVŠU SUPRUGU I JOŠ POZNATIJEG TASTA: IZNENADIĆETE SE KADA ČUJETE O KOME JE REČ! (FOTO)

zona

JANA MILOSAVLJEVIC • YOUTUBE

Kada se prvi put pojavila u filmu“ Zona Zamfirova“ Jana Milosavljević bila je preslatka devojčica ali bilo je i suviše rano da joj se predviđa bilo kakva glumačka karijera.

Nakon toga mediji su je predstavljali kao ćerku Nenada Milosavljevića poznatijeg kao Neša iz grupe „ Galija“.

Jana je nastavila da se bavi glumom ali je najviše kontaverze izazvala kada se mala Jana, kako je svi pamte udala za režisera Filipa Gajića. Od tada je prošlo punih 15 godina pa Jana danas ima 29 godina i ostvarila se u najlepšoj i do sada najuspešnijoj ulozi majke rodivši sina Joakima.

Iako je javnost bila iznenađena zbog generacijske razlike koja broji više od dve decenije , Janu i Filipa spojila je ljubav u svakom smislu pa i ona prema pozorištu.

VREMENSKA PROGNOZA: Oprostite se od leta na kakva ste navikli, pogledajte crno na belo kolike tačno temperature nas čekaju! (INFO)

Jedna od interesantnih činjenica je da je Filip prethodno bio u braku sa ćerkom Radeta Šerbedžije, Lucijom Šerbedžijom sa kojom ima dvoje dece.

gajic

FILIP GAJIĆ • YOUTUBE

Bez ozira na pritisak medija sa kojima se par uspešno nosio, s obzirom na to da su zaljubljeni i međusobno i u istu umetnost koja ih je i spojila, nesumnjivo će pažnju privlačiti i novim, uspešnim prokjektima.

     

(Dnevne.rs /Izvor: I.S. pulsonline.rs)