FILIP VARAO TRUDNU PRIJU SA MANEKENKOM?! ALEKSANDRA ODLEPILA KAD JE SAZNALA: Znam gde provodiš noći, SINA NIKAD NEĆEŠ VIDETI!

pevačica

Foto: printscreen/istagram

Filip Živojinović navodno je varao Aeksandru Prijović sa manekenkom dok je bila u poodmakloj trudnoći.

Pevačica je zbog sina Aleksandra prešla preko toga, ali Filipu to nikada neće oprostiti, piše Skandal. Prija navodno krije suprugovu aferu od folk zvezde Lepe Brene i svog svekra Slobodana Bobe Živojinovića, ali i od svoje majke Borke zbog velike bruke.

“Aleksandra se trudi da Filipu oprosti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta riba sa kojom ju je varao je baš lepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu “Tri tačke” i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Prija je ludela što joj muž luta dok ona sama sedi u stanu”. priča izvor i objašnjava kako se Filip tada ponašao veoma neodgovorno prema svojoj ženi.

“ĆERKA JE VRIŠTALA IZ SVEG GLASA!” Pevačica Maja Marijana se oglasila nakon paljenja automobila: Znam ko stoji iza svega! (INFO)

“On je toliko poludeo za tom manekenkom da nedelju dana nije živeo u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta devojka ga je brzo obrlatila i on je Priju skroz zapustio i samo se sa ovom provodio dan i noć”, rekao je između ostalog i dodao da je Aleksandra prošla kroz pravi pakao, noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao. Ma strašno, jadna žena šta je sve preživela – kaže izvor i otkriva da Aleksandra zbog bruke, koja bi brzo pukla, nije nikome htela da priča o Filipovom neverstvu, pa je tako sve lagala kada bi je pitali gde joj je muž.

“TADA SAM SE ZAREKLA DA ĆE NAŠU PRIČU ČUTI CELA SRBIJA” Teško bolesnog Vojina (3) odveli na Ostrog. Dečak krenuo ka moštima, a glas rekao OVO! Onda se desilo čudo (FOTO)

“Prija je u to vreme imala česta gušenja zbog nervoze, a ta preljuba ju je skroz dotukla. Kad je saznala da je sa tom devojkom svakodnevno na Dorćolu, pevačica je rešila da ga dozove pameti i zapretila mu je rečima: “Sina nikada nećeš videti ako se ne vratiš kući i ako se ne uzmeš u pamet. Znam gde i sa kim noći provodiš”, tek tad se Filip malo trgao i prekinuo tu aferu sa manekenkom”, rekao je izvor i dodao da ga manekenka nije baš lako pustila, a situacija se smirila tek kada su se preselili u novu vilu. Pevačica je navodno prešla preko preljube, ali mu nije oprostila.

       

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Skandal)