EVO ŠTA MUŠKARCI MISLE: Ovo su najpoželjnije žene za vezu (INFO)

oci
Ljubavne veze su jako komplikovane i zahtevaju neprestani rad oba partnera. Sigurno ste se pitali kako da znate – da li ste upoznali nekoga u koga se isplati ulagati vreme i trud?

Pitali smo petoricu ‘stvarnih’ muškaraca šta oni zapravo očekuju od najpoželjnije žene s kojom bi mogli da započnu ozbiljnu vezu.

1. Žena koja voli da eksperimentiše

“Želim nekoga ko je spreman da proba nove stvari”, kaže jedan od njih i dodaje, “žene koje se drže svojih zacrtanih navika i odbijaju da isprobaju nešto novo, na primer novo jelo na jelovniku tokom sastanka, zaista su dosadne. Jedan od najboljih delova veze je zajedničko uživanje u novim iskustvima.”

2. Navijačica

“Iznenadilo me kada sam upoznao svoju današnju suprugu”, priznaje drugi muškarac, “da mi u životu nedostaje navijačica. Neko ko će mi reći da će sve biti dobro kad imam težak dan na poslu, i neko ko će me javno podržati na porodičnim okupljanjima.”

[adsenseyu1]

3. Samouverena žena

“Samopouzdanje. Ako nema samopouzdanje, onda nije materijal za ozbiljniju vezu, za mene”, priznaje treći muškarac. “Ne samo da je seksi kada je žena svesna svoje vrednosti, nego je vrlo neprivlačno kada treba da potrošite sate da bi neku ženu uverio da je vredna vašeg vremena i truda. Pre ili kasnije, počećete da se pitate da li ima to ikakvog smisla.”

4. Luckasta žena

“Kada se žena može dovoljno opustiti da mi pokaže svoju luckastu stranu, onda znam da sam upoznao potencijalnu devojku”, priznaje sledeći. ‘Želim nekoga ko se neće sramotiti da mi pokaže svoje pravo lice. ”

5. Žena koja voli pustolovine

“Nadam se da me ovo neće okarakterisati kao lošeg momka, priznaje poslednji muškarac,’ali ja želim devojku koja je pustolovna u krevetu. Ne očekujem od nje ispunjavanje svake želje, ali ne želim svake večeri da imam identičan seks. Želim ženu koja će izraziti svoje želje u krevetu i koja zna da se prepusti uživanju.”

[adsenseyu1]

(zadovoljna.hr)