EVO KOJE ŽENE SU NA CENI KOD MUŠKARACA

psiholog

pixabay /dnevne.rs

MUŠKARCIMA brzo dosade partnerke koje ne znaju da kažu “ne” i u svemu im udovoljavaju, tvrde britanski stručnjaci.

Više ih privlače žene sa stavom, samostalne, sigurne u sebe i svoje kvalitete, koje znaju šta hoće i ne plaše se da to i pokažu.

* Smisao za humor – Gotovo svakog muškaraca privlače žene koje imaju smisla za humor, što je takođe pokazatelj inteligencije. Nijedan neće ostati ravnodušan na dobru šalu ili dosetku, naročito kada ih neka žena interesuje.

Znaju oni da u takvom društvu nikada nije dosadno, a posebno vole kada ona zna da se našali i na svoj račun, jer im ionako kod pripadnica lepšeg pola smeta što sve shvataju previše lično

* Emotivne i iskrene – Zabluda je da muškarci ne vole otvorene žene. Naprotiv, njima mnogo više smeta igra osećanjima kada ne znaju na čemu su.

ozdravljenje

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Njihovu pažnju pre će privući iskrena i osećajna osoba koja uvek kaže šta joj smeta, nego povučena i hladna žena koja teško pokazuje emocije. Međutim, i ovde treba biti umeren, jer muškarci ne podnose zvocanje.

* Briga o muškarcu – Oni vole ženu kojoj je bitno kako izgleda njen muškarac u svakom trenutku, koja će ga podsetiti da je vreme da se obrije, promeni boju košulje, osmisli bolju odevnu kombinaciju za neku priliku, koja će mu u žurbi namestiti kravatu i sl.

(Dnevne.rs /Novosti.rs)