EVO KAKO UZ POMOĆ ČAŠE VODE OČISTITI NEGATIVNU ENERGIJU IZ VAŠEG DOMA (VIDEO)

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Postoje brojne tehnike kojima možete utvrditi postoji li u vašem domu negativna energija. Najjednostavniji način na kojeg možete odrediti je li u vašem domu prisutna negativna energija jest uz pomoć čaše napunjene vodom.

Šta je uopšte negativna energija?

Svako od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mestima gde boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši su domovi mesta gde se susreću različite energije, što on nas samih, što od članova porodice.

[adsenseyu4]

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i finansijeske probleme i ružne osećaje. Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto preduzmite.

Trik uz pomoć čaše vode

U providnu staklenu čašu stavite morsku so (so bi trebala zauzimati 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 belog octa.

Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, niko je ne sme dirati sledeća 24 sata. Ukoliko je tečnost u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete odahnuti, u toj sobi nije prisutna negativna energija. Ukoliko u čaši primijetite mehuriće ili tečnost postane neprovidna, očito je da imate nekih problema.

Nakon što je tečnost u čaši apsorbovala negativnu energiju, bacite tečnost u wc šolju i pustite vodu. Postupak ponavljajte dok tečnost u čaši ne postane bistra.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Kutaknet.com /Izvor:KucaSnova.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]