DA LI JE SE SEĆATE? Ovako danas izgleda čuvena Nataša iz ‘Žikine dinastije’ (FOTO)

glumica

Foto: Fejsbuk /printskrin

Glumica Gala Videnović je 80-ih godina važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije, a mlađa publika je uglavnom prepoznaje po ulozi Ruskinje Nataše u „Žikinoj dinastiji“.

Gala je karijeru započela u filmu „Moj tata na određeno vreme”, a ubrzo su usledile brojne uloge u „Žikinoj dinastiji”, „Moljac” i kultnom ostvarenju Jovana Aćina „Bal na vodi”.

Gala se udala za reditelja serijala „Metla bez drške” Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove Demijana i Pavla… Glumicu već dugo ne gledamo na velikom platu, a nedavno je gostovala u TV seriji „Andrija i Anđelka“.

– Više sam se zabavljala nego glumila. Ekipa serije je odlična. Andrija i Anđelka su dva veoma vredna i talentovana bića i bila mi je čast da budem delić takvog tima – kratko je rekla tada glumica.

ŠMEKER SE NE POSTAJE, ŠMEKER SE RAĐA! Slika dana dolazi iz Čačka (FOTO)

Mnogi veruju da i dalje živi u Americi.

– Muka mi je više da odgovaram na ista pitanja. Beograd nikad nisam napustila – kratko nam je rekla Gala, koja nije bila raspoložena za širu priču jer ne voli da daje intervjue.

Jednu od najlepših jugoslovenskim glumica televizijska publika najviše pamti po serijalu „Žikina dinastija“ i ulozi Ruskinje Nataše, a celu bivšu SFRJ pod noge je bacila kao Ester u kultnom filmu Jovana Aćina „Bal na vodi“.

glumice

Foto: printscreen7youtube

Gledali smo je i uzdisali dok upravlja četvercem koji su vozili Nebojša Bakočević, Dragan Bjelogrlić, Goran Radaković i Srđan Žika Todorović.

– Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana.

Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna – rekla je pre nekoliko godina za Mondo glumica, koja ni danas nije pogledala film u celosti jer kaže da budi emocije i da je tužan.

   

(Dnevne.rs /Izvor:M.M.V/ opera-17 , Blic)