EVO ČIME SE BAVILA LUNA: Predstavlja se kao MODNA BLOGERKA ALI OVAJ POSAO VIŠE NE SPOMINJE (FOTO)

djogani

instagram.com/luna_djogani

Kada je  postala deo rijalitija “Zadruga”, Luna Đogani se, osim kao ćerka članova nekada popularne grupe “Funky G”, predstavila i kao modna blogerka.

Međutim, pre nego što je moda postala njena okupacija, Luna je imala jedan posao koji danas uopšte ne spominje.Naime, njena majka Anabela Atijas je, u jednom intervjuu, koji je za Alo dala u avgustu 2016. godine, istakla kako njena ćerka studira hotelski i turistički menadžment, te je ostvarila svoju želju da se oproba u poslu menadžera.

– Ona studira mendžment pa će joj ovo doći kao neki vid prakse. Neko je prepoznao nešto u njoj i dao joj priliku. Držim joj fige, pa ćemo da vidimo kako će se snaći. Vidim da je veoma zainteresovana da nauči taj posao. Ima moju podršku, naravno.

Za takve stvari uvek. Za pošten i marljiv rad uvek. Srećna sam što je devojka koja želi da zarađuje svoj novac na fin, kulturan i pošten način. Meni je to najveći uspeh i ponos – izjavila je ponosna mama pre 3 godine za spomenuti list, a zatim dodala:

Luna

Foto: Instagram

– Mislim da bez obzira na to čija si ćerka ili sin, ne možeš da uspeš ako nemaš ono nešto. To mi nije glupo da kažem, iako je moja ćerka. Ona definitivno ima ono nešto, jer ima 120 hiljada pratilaca na Instagramu, mnogo više od mene. Iz nekog razloga je ljudi vole, prate, komentarišu.

Mislim da nije dobila posao jer je moja ćerka, već zato što je sama po sebi interesantna. Prepoznli su u njoj kao takvoj da može da bude ambasador tog splava.

           

(Dnevne.rs/Izvor: N.M.,Pulsonline.rs)