EMOTIVNO SLOMLJENA: Nataša Bekvalac odlučila da otkrije sve detalje službi za socijalni rad!

bekvalac

Foto: INFORMER

Nataša Bekvalac je emotivno skrhana nakon susreta s Lukom Lazukićem i ne može da veruje kako je uspeo da joj se zgadi i da na njega gleda kao na nepoznatu osobu, dok on drugovima prepričava detalje iz suda i hvali se da se „dobro držao” tokom saslušanja.

Prema našim saznanjima, ona i nekoliko dana posle odlaska pred tužioca ne može da se smiri.

– Nataša se odmah posle davanja izjave vratila u Novi Sad, gde sa ćerkom boravi kod svojih roditelja. Stalno u glavi vraća scenario noći u kojoj je pretučena i saslusanja, kao i pitanja koja su joj postavljali Lukini advokati. Govori prijateljima da ne može da veruje da na njega gleda kao na stranca, a ne na čoveka kojeg je do juče volela.

S druge strane, Lazukićev prijatelj koji je želeo da ostane anoniman ističe da se Luka “dobro drži”, šta god to u ovom slučaju značilo.

OTAC NATAŠE BEKVALAC OKONČAO NJIHOVU LJUBAV: Zbog ovog muškarca pevačica je pobegla od kuće (FOTO)

– Ne priča mnogo o svemu što se dogodilo, ali je rekao da su njegovi advokati zadovoljni kako je postupio – da je uspeo da ostane hladan i da misli da je ubedio tužioca u svoju stranu priče. On je inače nastavio da izlazi i živi kao i dok je bio sa Natašom. Ne može se videti da ga je ovo uznemirilo, priča o nekim drugim stvarima kao da se to nije ni dogodilo. Rekao je samo da je tražio da mu Socijalna služba obezbedi viđenje sa ćerkom.

Nataša poručila: Dokazaću sve njegove prevare

Kako saznajemo, Nataša je toliko besna zbog svega što se dogodilo i zbog svih priča koje tek sada sluša, a koje joj prijatelji nisu pričali, te je rešena u sudskom postupku da otkrije sve njegove prevare, kako one koje se tiču toga da ju je varao sa drugim ženama, tako i finansijske malverzacije kojima je sklon.

pevačica

Foto: printscreen/instagram

– Služba za socijalni rad će svakako ispitati oboje supružnika kako bi utvrdili da li je i ranije tokom bračnog odnosa bilo bilo koje vrste zlostavljanja. Nataša je odlučila da iznese sve što se događalo od prvog dana njihovog zajedničkog života, sve sumnje i poruke koje je imala, a u kojima se on dopisivao sa drugim ženama. Ona će otkriti i njegove namere da je ostavi bez ičega, plan koji tek sada shvata da je skovao mnogo ranije u nameri da njen stan i salaš prevede na svoje ime. To bi moglo da proširi optužnicu – kaže naš izvor blizak Nataši.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)