EMOTIVNA PRIČA: Ćerka Vlada Divca porodici javno uputila reči koje su mnogima naterale SUZE NA OČI (FOTO)

porodica

Foto: Instagram

Vlade Divac sa porodicom veći deo godine provodi u Americi, a budući da trenutno borave na ovom kontinentu juče su na okupu proslavili tamošnji praznik, Dan zahvalnosti

Vlade Divac i njegova supruga Snežana imaju troje dece – sinove Matiju i Luku i ćerku Petru, koju su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

Snežana Divac je svojevremeno ispričala emotivnu priču o tome kako je saopštila ćerki da je usvojena

Snežana kaže da je oduvek u sebi imala želju da se kao majka ostvari i kroz usvajanje.

Petra je oduvek znala da je usvojena jer to nije ništa loše.

divac

Foto: Instagram

“Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dete pa se plašiš da ga nećeš voleti kao prvo.

Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Ptala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: ‘Zato što te ja nisam rodila’. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja”, rekla je u emisiji “150 minuta”.

Tetka nije zamena za majku, ona je melem za dušu svakog deteta!

Snežana kaže da se trudila da sa svojom decom uvek bude 100 odsto iskrena. Samim procesom usvajanja i stručnošću ljudi je oduševljena. Kaže da je trenutna praksa da deca do usvajanja budu u hraniteljskim porodicama humana.

(Dnevne.rs /Izvor:  J. K. Blic, pulsonline.rs)