ELENU KARAMAN KARIĆ NAPALI NAKON PRIZNANJA DA JE 12-GODIŠNJEG SINA ISPISALA IZ ŠKOLE: Ćerka Verice Rakočević im poručila ovo!

Karić

Foto: Printscreen/instagram

Velika medijska pompa podigla se ovih dana zbog intervjua koji je Elena Karić dala za jedan časopis, a u kom je govorila o svojoj odluci da 12-godišnjeg sina ispiše iz škole kako bi mu pružila nekonvencionalni način obrazovanja koji, kako ističe, daje sjajne rezultate.

Međutim, ćerka Verice Rakočević se oglasila na Instagramu kako bi odgovorila na burne komentare koji su osvanuli na društvenim mrežama nakon objave spomenutog teksta.

– Poslednjih dana se pojavila nekolicina mojih takozvanih intervjua što u dnevnoj što u nedeljnoj štampi. Zahvalna sam svim divnim, dragim ljudima i novinarima koji su smatrali da je vest da sam ispisala dete iz konvencionalnog školstva od velikog značaja, tolikog da zauzme prostor koji po mom mišljenju pripada nekom drugom, ali imam potrebu da istaknem da ni jedan od pomenutih intervjua na temu o kojoj je pisano nisam dala.

OGLASILA SE JELENA KARLEUŠA: Njen komentar o REZULTATIMA BEOGRADSKIH IZBORA zapalio društvene mreže

-Svi su proistekli iz posta na mom profilu i dorađeni izjavama u intervjuima od pre mnogo godina. Način na koji ja i moja porodica živimo za mnoge je nekonvencionalan, ali zar nije u tome lepota? Što smo svi razliciti i što mozemo tako da preispitijemo svoje lične sisteme vrednosti – počela je svoje izlaganje supruga Jugoslava Karića.

Elena Karaman Karić ispisala sina (12) iz škole, a onda donela NESVAKIDAŠNJU odluku!

– Činjenica da živimo na selu, da smo vegani ,trudimo se da doprinosimo podizanju vibracije u stvarnosti u kojoj smo se inkarnirali, putujemo učestvujući u ritualima i ceremonijama domoradačkih mudrosti, noćimo u hotelima od milion zvezdica ( u šatorima pod zvezdanim nebom u prašumama ) daleko je od onoga što se uklapa u sliku onoga ko bih u tuđim očima trebalo da budem kako bih savršeno interpretirala ulogu tzv. javne licnosti i konzumeriste u hologramu ove materijalističke iluzije.. kao i mnogi i meni je trebalo vremena da dođem do sebe, i na tom putu sam prolazila kroz izazove interpretacija “modnih ikona”, potrebe za posedovanjima i ego manifetlucima.

-Na tom putu sam hiljadu puta pronalazila i gubila sebe i puno puta se saplitala o činjenicu da sam ja moja postignuća. Daleko sam više od toga, kao i svi mi. Svi smo deo božanskog kontinuuma i ima nas u svemu. Prelepo smo ogledalo jedni drugima za to ko smo i dokle smo na ovom putu u ovoj manifestaciji sebe stigli – poručila je Elena putem društvenim mreža, a zatim se još jednom osvrnula na obrazovanje 12-godišnjeg Simona.

STRAŠNA ISPOVEST bivše ljubavnice Miroslava Ilića: Strpali su me u ludnicu i davali mi elektrošokove

– Nije moje dete izašlo iz konvencionalnog školstva da bi bilo preduzetnik već zato što sam odavno naučila da sam kao roditelj tu ne da im objasnim ko treba da budu već da podstičem božanstvenost sa kojom su došli u ovu stvarnost. Da im pomognem da se razviju u autentičnog sebe. U slučaju mog najmlađeg sina u Eathkiper-a i Eco Warrior-a. Home Schooling ne znaci da dete ne uči već da biram curriculum kojim mu predstavljam znanje. A to su Waldorf i Forest schoo.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. MARTA 2018. Vaga gori u ljubavi, Škorpija ambivalentna, Strelac ima napade narcizma, Jarac sreće novu ljubav… (LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE)

(Dnevne.rs/Izvor: N.M.,Pulsonline.rs)