E, MOJE SRPKINJE! Zaledićete se kada saznate šta o nama misli svet i šta je osvanulo na stranom sajtu!

Srpkinje

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Na najpopularnijem sajtu za upoznavanje žena “Russians Brides” postoji odeljak za slovenske mlade među kojima se nalaze i Srpkinje.

Portal RussiansBrides posvećen je svim onim muškarcima koji silno žele da se ožene prelepom Ruskinjom, ali ne mogu da dođu do daleke Rusije i upoznaju je.

Zapravo portal je agregat svih najpopularnijih sajtova za upoznavanje u Rusiji gde, kako kažu, hiljade “ruskih nevesti čeka baš na čoveka svog života”.

Međutim, ima i onih koji generalno vole žene slovenske krvi koje ne moraju i obavezno biti Ruskinje.

Za njih je namenjen poseban deo portala gde se pored Srpkinja nalaze Ukrajinke, Albanke, Beloruskinje, Bosanke, Bugarke, Hrvatice, Severnomakeodnke i druge ex-SSSR i ex-YU pripadnice lepšeg pola.

Srpkinje su na sajtu opisane kao žene sa “šarmom slovenske lepote, ali inteligencijom i strašću žene sa zapada”.

Tri HOROSKOPSKA ZNAKA imaće TEŠKE FINANSIJSKE PROBLEME tokom 2019. godine! (ASTROLOGIJA)

– Srpkinje su jedne od najlepših dama u Evropi, ali i svetu. Njihova genetika u kombinaciji sa klimom pomogla im je da razviju neverovatno lepe atribute.

Većina Srpkinja su mršave ili imaju obline na pravim mestima. Plus, mnoge od njih su veoma ozbiljne u održavanju svoje linije – navodi se na sajtu.

Kao druga najvažnija osobina Srpkinja navodi se njihov stav prema muškarcima iz inostranstva.

– Mnogi muškarci u Srbiji su nezaposleni, loše plaćeni ili rade van zemlje. Čak i kada je muškarac singl i ima dobru platu njegov odnos prema ženama je nezadovoljavajući, pa se zato Srpkinje često žale na lokalne muškarce koji ne znaju dovoljno da cene njihovu lepotu, ličnost i trud uložen u vezu.

Upravo je to razlog zašto mnoge srpske mlade žele da nađu muža stranca. Znaju da će Zapadnjaci mnogo bolje ceniti ono što jesu.

Drugo, udaja “preko grane” je rešenje svih finansijskih problema, pa će se zbog toga Srpkinja jako truditi da vas impresionira.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Za žene iz Srbije se navodi i da imaju zavidan način života u kome je, osim posla zastupljeno i mnogo uživanja i zabave, ali i staromodan način razmišljanja o životu i porodici. Tako su brak i porodica i dalje jedan od top priroriteta žene iz Srbije.

A još jedna osobina naših žena je na zanimljiv način opisana u tekstu – otpornost!