Duškoj dao milion evra Jeleni Karleuši da renovira vilu! Spucala je na 4 kupatila 100.000 €, garderober 50.000, bazen, 2 kuhinje, 3 gostinjske sobe…

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Novi dom pop dive imaće dve dečje sobe, tri gostinske, spavaću, veliki dnevni boravak, četiri kupatila, bazen, veliku terasu, dve kuhinje i ogroman prostor za garderobu

Duško Tošić čini sve da se njegova supruga Jelena Karleuša što pre podigne posle smrti majke, pa je rešio da je zaposli uređenjem njihove vile.

Fudbaler kineskog Guangdžoua je odlučio da u novu kuću, koju je kupio od trenera Dragana Stojkovića Piksija, na Dedinju uloži i do milion evra u renoviranje. Sportista se zbog obaveza prema klubu nedavno vratio u Kinu, a pošto pevačica do daljeg neće nastupati, već će se pojavljivati samo u „Zvezdama Granda“ i brinuti o ćerkama, on joj je sugerisao da se pozabavi uređenjem novog doma.

Ispunjava želje

– Kuća jeste u odličnom stanju, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Međutim, u vili dugo niko nije živeo, a Jelena voli da sve uredi po svom ukusu. Zato je Duško rešio da ne štedi nijednog evra, nego da joj da odrešene ruke, ali i kesu, pa će u njihovom domu biti sve urađeno po poslednjoj modi.

-U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Samo će pločice i sanitarije koštati oko 100.000 evra – priča naš sagovornik i dodaje da će njihove naslednice Atina i Nika imati zasebne sobe s terasom i kupatilom, a iza kuće će naknadno biti izgrađen bazen, dok će posebnu pažnju posvetiti dnevnoj, spavaćoj sobi i kuhinji.

FOTO: GOOGLE STREET VIEW

– Sobe za decu biće uređene kako su devojčice tražile – u motivima njihovih omiljenih likova iz filmova. Jelena i Duško su se oduševili i napraviće im pravu oazu. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinske sobe. Jeleni je najviše žao što njena majka nije dočekala da vidi kako će ona sve to da uredi, jer se Divna oduševila kućom, ali i svim onim što joj je pevačica govorila da će uraditi. Posebna soba biće uređena za Duškovu mamu i Jeleninu tetku, koje su uvek dobrodošle. Međutim, najvažniji deo u kući je velika soba za pevačicinu garderobu i cipele, koja će koštati tričavih 50.000 evra – završava naš izvor.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA OBRENOVAČKOM PUTU: Sudar dva kamiona, automobila i kombija

Jelena Karleuša ovom prilikom nije bila dostupna za komentar, ali je još prošle godine najavila selidbu.

Trošadžija

– Jako sam zahvalna mužu, jer sve što sam ikad zaradila ja sam potrošila na krpe, porodicu, prijatelje, uložila u karijeru. Da je na meni, živeli bismo u jednom velikom garderoberu, prodavali bismo cipele, palili bismo cipele u nekom kaminčiću da se ogrejemo – rekla je Jelena.

(Dnevne.rs/Izvor: Ljiljana Stanišić, Kurir.rs)