DUŠKO TOŠIĆ SE RAZVODI?! Zvao najboljeg advokata, Karleuša ostaje bez miliona

razvod

Foto: Printscreen Instagram

Duško Tošić nema nameru da oprosti Jeleni Karleuši aferu sa Ognjenom Vranješom.

Duško je već kontaktirao sa advokatom, saznaje Kurir od bliskog prijatelja i kolege fudbalera, i namerava da proces razvoda ubrza kako bi od svoje još zakonite supruge sačuvao 14 miliona koji mu sleduju prema poslednjem ugovoru u Kini.

Kako njegov blizak prijatelj i bivši saigrač otkriva, Tošić ga je samo nekoliko sati nakon što su se pojavile poruke u kojima Jelena zove njihovog kolegu Ognjena Vranješa na seks pozvao i u poverenju zatražio kontakt advokata za razvode.

“KAKO BEŠE ONO S PUPČANOM VRPCOM!?” Zbunjeni taksista umesto u porodilište odvezao je trudnicu u Urgentni, a ovaj HIRURG JE HEROJ DRAME

– Kada je počela cela ta priča o Jeleninom odnosu sa Vranješom, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni desilo ukoliko se ne pojave dokazi. Ipak, isplivali su fotke, snimci i poruke i cela Srbija je videla njegovu golu ženu sa klincem koji u fudbalskom svetu važi za levo smetalo. Samo dan nakon toga, izašle su one poruke gde govori ljubavniku da je muž ne j**e dobro i da ga gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni odnos koji želi. E, tu je puko – priča izvor.

AFERA: Na Karleušinu kućnu adresu stigao SKUPOCENI POKLON vredan 200.000, a Jelena ga BACILA jer ga je Duško VIDEO

– Samo sat vremena otkako su svi mogući portali objavili prepisku Jelene sa tim malim, zazvonio mi je telefon i video sam da je on. Znao sam da me zove da se raspita za razvod i da je pukao. I sam sam razveden, a dobar advokat mi je pomogao da sačuvam to što sam zaradio i da osiguram decu. Prijatelji smo 10 godina i moj razvod smo prošli zajedno i zezali se da će i on tako jednog dana. Kako sam i mislio, rekao mi je da planira da stavi tačku i da ne može više da izdrži. Sledeći dan čuo se sa mojim advokatom – kaže izvor i otkriva da je Dušku u planu da se što pre razvede kako ne bi morao da deli sa Karleušom i 14 miliona koji mu sleduju po kineskom ugovoru.

– Kada su se Jelena i Duško venčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe da prave predbračni ugovor. Zbog toga se sve što je Duško zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri miliona evra. Kada je doneo odluku da ne želi da sačuva brak i da ne može da se nosi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što pre razvede kako bi sačuvao 14 miliona, koji mu još nisu uplaćeni. Pogotovo što sve što je do sada zaradio mora da podeli sa Jelenom – navodi Duškov prijatelj i ističe da će fudbaler gledati da na najbolji način osigura decu.

fudbaler

Foto: Printscreen/youtube/instagram

– Iako mu je sujeta povređena više nego ikad i ne želi da oprosti ženi što je dopustila da njena prevara dospe u javnost, ćerke su mu najvažnije i primarno će mu biti da ih osigura. Nije mu problem ni da sa Jelenom podeli sve što je dosad zaradio, ali želi da se osigura da u podelu ne uđu i kineski milioni – završava izvor.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Alo)