DUŠKO TOŠIĆ Čovek sa najdebljim živcima u Srbiji

fudbaler

Foto: Printscreen/instagram

Fudbaler Duško Tošić pevačici Jeleni Karleuši, svojoj supruzi, oduzeo je mobilni telefon u kom je otkrio prepisku sa drugim mušakrcem. To se desilo na samom početku 2019. godine, tačnije 3. januara, a od tada, pa sve do danas, porodična drama ne jenjava.

Jelena je sinoć na svom nalogu na društvenoj mreži tviter rekla da je ovo kraj i oprostila se rečima: “Ovo je poslednji put da sam se oglasila. Zbogom.”

A pre Jeleninog oproštaja prethodila je velika drama u porodici Karleuša-Tošić koja traje dve nedelje.

Ovako je sve teklo:

Duško je posumnjao da se Jelena dopisuje sa drugim muškarcem izbila je svađa, oduzimanje telefona i njegovo saznanje za celu prepisku supruge sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Posle toga sve je isplivalo u javnost, a Duško je bosanskog fudbalera pozvao da se sretnu i reše problem koji imaju, što je Vranješ odbio.

“Čekajte, je l vi mislite da se ja plašim nekoga?!”, rekao je Ognjen Vranješ na šta mu je Duško odgovorio: “Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je!

“ZAUSTAVITE OVO LUDILO” Karleuša traži pomoć od Vučića!

Duško je malo posle toga objavio porodičnu fotografiju na kojoj su on i Jelena sa decom ispod koje je stavio tri srca, a na to mu je supurga odgovorila: “Volim te”.

Vranješ

Foto: EPA, Printscreen

– Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rešava problem svoje žene – poručio je Ognjen Vranješ mužu Jelene Kartleuše, a Duško mu je na to poručio da neće moći da uđe ni u jedan restoran u Beogradu, da će ga polomiti, kao i da neće smeti da izađe na ulicu.

Duško je zatim došao do saznanja da je Ognjen bio na Jeleninom nastupu i na nju potrošio 20.000 evra, ali se tim povodom nije oglašavao.

Posle toga su osvanule Jelenine eksplicitne fotografije, a Duško je na to reagovao kako može samo neko ko ima debele živce.

– Šta da kažem, bićemo još jači, a g**** neka k***** – kratko je rekao Tošić za domaće medije.

“DO POSLEDNJEG MLADEŽA” Da li je Srbija juče dotakla dno?

Posle niza prepiski koje su isplivale u javnost kao i fotografija koje je objavila njegova supruga, a na kojima se vidi polni organ Ognjena Vranješa Duško je ćutao.

Nije reagovao ni kada je Jelena rekla da ima karakterističan mladež na svom polnom organu za koji zna njen suprug.

Duško je u međuvremenu bio prozivan od strane bosanskog fudbalera, a u vezi sa prepiskama između njega i Jelena Karleuše gde je konstanto govorio: “Pitajte gospođu Tošić i gospodina Karleušu”.

INTERNET BRUJI O ZMIJI KOJA GMIŽE PO LEDU: SPREMA NAM SE CRNO kažu meštani, u pitanju je PREDSKAZANJE!

A onda je Jelena otputovala u Kinu kod svog muža i objavila fotografiju na kojoj se vidi Duško sa decom. Trenutno se tamo nalazi cela porodica.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)