DUGOGODIŠNJA SRADNJA: Kija Kockar postaje PEVAČICA poznatijeg ženskog benda u Srbiji!

Kockar

Foto: printscreen/instagram/kija.kockar.rules

Pobednica Zadruge, Kristina Kija Kockar, otpočela je saradnju sa muzičkim producentima Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, koji stoje iza benda “Ministarke”, u kojem je do nedavno bila pevačica Edita Aradinović.

– Kija je oduvek volela scenu i po izlasku iz rijalitija rešila je da započne muzičku karijeru, ali nije očekivala da će joj tako jaka produkcija ponuditi višegodišnji ugovor i turneju sa “Ministarkama” – otkrio je dobro obavešteni izvor, te naveo da se Kija nije dugo razmišljala da li da pristane na ponudu poznatih muzičara.

PREGREVANJE MOŽE UNIŠTITI MOTOR: Ovo uradite ako skala prelazi na CRVENO POLJE instrument-table

– Istina je, snimili smo pesmu koja će izaći za nešto više od deset dana. Kristina je super devojka, ima odličnu energiju i verujem da će se publici svideti to što smo uradili – rekao je Filip Miletić za Alo, pa najavio da pripremaju mnogo iznenađenja:

zadruga

Foto: printscreen/instagram

– Što se njenog ugovora sa produkcijom “FM plej” i turneje sa “Ministarkama” tiče, još neko vreme ne mogu ništa zvanično da kažem. Imamo velike planove, ali tek kada svi detalji budu ugovoreni moći ću da govorim o tome.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)