DREVNA MUDROST: Pogledajte svoju LEVU RUKU, uočite dužinu DOMALOG PRSTA u odnosu na kažiprst i saznajte…

šaka

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Analize ličnosti na temelju fizičkih osobina nisu retkost, verovali vi u njih ili ne. Mnoge vuku korene iz drevnih vremena, a jedna od najpopularnijih je i analiza ličnosti na temelju odnosa dužine domalog prsta i kažiprsta.

Stručnjaci za ovakve analize smatraju da biste trebali da se malo dublje zagledate u sebe, jer vas to može usmeriti prema životu koji će vas u potpunosti ispunjavati.

Pogledajte svoju levu ruku, uočite dužinu domalog prsta u odnosu na kažiprst i pročitajte šta ona otkriva o samoj suštini vaše ličnosti:

Tip A – Domali prst duži od kažiprsta

Volite da rizikujete i to vam se uvek isplati. Isijavate šarm i zbog toga muškarci vole da flertuju s vama, a i uvek odgovaraju na vaš flert.

Znate šta želite i potrudićete se da postignete svoj cilj bez obzira na sve, a vašu ambicioznost mnogi će pogrešno nazvati agresivnom.

MALIŠANI SAD MORAJU PEŠKE U ŠKOLU 8 KILOMETARA KROZ PLANINU PUNU VUKOVA: Nema više kobile koja je nosila Nemanju i Milicu u školu (VIDEO)

Idealan posao za postizanje uspeha i lično ostvarivanje: marketing, trgovina, sva radna mesta koja uključuju direktan rad s ljudima.

Tip B – Domali prst kraći od kažiprsta

Obožavate izazove. Samouvereni ste, neustrašivi, rođeni za mesto vođe. U stresnim situacijama volite da preuzmete kontrolu u svoje ruke i da se mirno fokusirate na traženje rešenja za problem koji je pred vama. Snalažljivi ste i zato vam se prijatelji uvek obraćaju kada su u potrazi za dobrim savetom.

Idealan posao za postizanje uspeha i lično ostvarivanje: učitelj, profesor, političar

Tip C – Domali prst i kažiprst jednake dužine

Smireni ste i osećajni. Empatična ste osoba koja se saoseća s problemima drugih ljudi pa vam mnogi često poveravaju svoje najdublje tajne, ponekad čak i osobe koje uopšte ne poznajete. Svojom toplinom jednostavno svima ulivate poverenje, a vi ste ionako najsrećniji kada nekome možete pomoći.

POSLALA ZGODNU PLAVUŠU SVOM SUPRUGU DA TESTIRA NJEGOVU VERNOST: Slomila se od prizora koji je videla (VIDEO)

Idealan posao za postizanje uspeha i lično ostvarivanje: medicinska sestra, socijalni radnik, psihoterapeut.

PROVERITE DA LI STE NA OVOJ LISTI: Četiri znaka koja će u martu imati sreće s parama

(Dnevne.rs/Pravda.rs /Izvor:Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)