DRAMA NATAŠE BEKVALAC: Lazukićev drug pretio pevačici, nakon čega je reagovala i policija!

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

Pevačica Nataša Bekvalac juče je dovela ćerku Katju, koju je dobila sa Lukom Lazukićem u Centar za socijalni rad, kako bi je otac video.  Sud je odredio da Lazukić svake srede ima pravo da provede trideset minuta sa bebom.

Međutim, dok je Luka bio sa ćerkom, pevačica je čekala u automobili u blizini Centra za socijalni rad, a onda joj je prišao Lazukićev drug i navodno verbalno pretio, sa Natašom je u tom trenutku bila jedna drugarica koja je svedok ovog događaja.

ISPOVEST: Pamtimo ga kao šmekera iz LAJANJA NA ZVEZDE, sa 13 godina ušao je u pakao droge – ovo je NJEGOVA PRIČA (VIDEO)

– Nataša Bekvalac i njen advokat prijavili su u policijskoj stanici da joj je tokom dana u  periodu od 13 do 13,30h prišao drug Luke Lazukica i verbalno joj pretio. Prema navodima pevačice, ona se u tom trenutku nalazila u parkiranom automobilu, na uglu Kameničke i Lomine ulice na Zelenom vencu u centru Beograda – kaže izvor i dodaje.

– Tada joj je navodno prišao Lazukićev drug, inace državljanin BiH Z. I. i verbalno pretio. Policija je reagovala po prijavi i u skladu sa Zakonom sa Z. I. je tokom večeri obavljen razgovor i on je upozoren. O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)