DRAMA GOCE TRŽAN ZBOG KREDITA OD 20.000 €: Iselila se iz DUPLEKSA u Mirijevu! Poklonila ga bivšem mužu, ali zbog jedne stvari će Ivana Marinkovića zaboleti glava!

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Goca Tržan napustila je dupleks u Mirijevu u kojem je godinama živela. Nakon što ju je bivši muž Ivan Marinković 2017. godine optužio da mu duguje 20.000 evra, pevačica je javno obećala da će se odseliti iz stana u Mirijevu, što je sada i učinila.

– Goca i Ivan su pre desetak godina kupili na kredit stan u Mirijevu, u kojem su živeli sa ćerkom Lenom sve dok se nisu razveli. Kada se Goca preudala, u tom stanu je živela sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem i, naravno, sa ćerkom. Kako je pevačica sve vreme otplaćivala kredit za taj stan, nije bilo sumnje da će nekretnina ostati njoj.

-Medutim, problem je to što je pri kupovini stana hipoteka položena na stan Marinkovićeve majke, koji on želi da proda. Zbog toga je isprozivao Gocu da mu duguje 20.000 evra jer je toliko ostalo duga. To je razjarilo pevačicu koja je za kratko vreme pronašla kuću u Rakovici, koju je opremila, a ovaj stan će prebaciti na ima Ivana Marinkovića i on će ubuduće morati da plaća ratu kredita – kaže izvor upućen u čitavu situaciju.

– Ona je javno obećala da će se iseliti, a to se zaista i dogodilo, iako to krije od medija jer ne voli da je povezuju sa Marinkovićem. Ona i Raša su u Rakovici napravili kuću gde trenutno žive, a u kojoj imaju čak i muzički
studio u kojem se Goca sprema za nastupe i u kojem Raša svira bubnjeve.

Prema rečima izvora. Marinković ne zna za novonastalu situaciju jer je trenutno u rijalitiju “Parovi”.

– Ukoliko ne bude plaćao ratu kredita, nekretnina će pripasti banci. Njegova sestra zabrinuta je zbog svega jer je svesna Ivanove neodgovornosti.

Lekari rekli voditeljki KADA će napustiti intenzivnu negu, a evo šta će svaki dan morati da radi PUNE 2 godine

Teodora Marinković se nije javljala na pozive pa nismo uspeli da saznamo šta misli o postupku bivše snajke, dok Goca na naša pitanja nije odgovorila, iako smo se u telefonskom razgovoru sa Rašom dogovorili da ih pošaljemo.

Komšije potvrdile priču
K
omšije su potvrdile da im poznata pop pevačica više nije komšinica.
– Goca više ne živi u ovoj zgradi. Sigurno je šest meseci prošlo otkad je nisam video i Goca i Raša su vozili dva automobila, ali više ne viđam nijedan. Bili su dobre komšije. Raša se uvek ljubazno javi, sa mnom se ponekad našali, a Goca je zvaničnija, ali takođe prijatna. Svakog jutra je dolazio kombi koji je Gocinu ćerku vozio u privatnu školu koju pohađa, ali više ne dolazi -r ekao nam je komšija Žika, a komšinica Ljilja dodaje:
– Goca i Raša više ne žive ovde. Ne znam da li su stan prodali, ali su se odselili u Rakovicu. Ponašaju se potpuno normalno, idu u prodavnicu, na pijacu, ali ovaj mali mi nekako ne ide uz nju. Mnogo mi je mlad za nju.

Njene prve komšije sa sprata su takođe rekle da ona više tu ne živi.
– Goca se odselila. Mislim da tu trenutno niko ne živi. Ona je veoma ljubazna, kao i njen suprug. On se divno ophodi prema njenoj ćerki – rekla nam je stanarka zgrade čija je komšinica bila Tržanova, a druga komšinica se nadovezuje: Ja sam je poslednji put videla letos, išla je uz stepenice sa mačkom u rukama. Vrlo je ljubazna i prijatna.

Podsećamo, Ivan je u oktobru 2017. godine optužio Gocu da nije isplatila dug banci, zbog čega on ne može da proda stan njegove majke u kojen je ziveo.

– Kad smo se venčali, kupili smo stanu Mirijevu na kredit. Ona tu sada živi s našom ćerkom Lenom i suprugom Rašom. Ja sam imao neku kombinaciju da uzmemo veći kredit, ali smo taj stan u Mirijevu morali odmah da stavimo pod hipoteku. Pritom, banka je tražila još jednu hipoteku pa sam moju pokojnu mamu zamolio da mi to učini, da stavimo njen stan koji se nalazi u Dalmatinskoj pod hipoteku, što je i učinila – požalio se Ivan tokom učešća
u “Parovima”:

VEČE BEZ MOBILNIH! Vlasnica šabačkog restorana zabranila telefone, a ko baci pogled na ekran, sledi mu kazna

“Ja sad živim tamo, ali hteo bih da ga prodam i da kupim neki manji u Kotežu. Šta će meni toliki stan?! Ali kad smo se Goca i ja razveli, dogovor je bio da njoj ostane taj stan u Mirijevu. Ja sam joj dao pet godina fore da mi skine hipoteku sa ovog u centru grada, a ona još to nije uradila. Goca meni, tačnije banci, duguje za hipoteku dva konja evra (20.000 evra
prim. aut.). Ona obećava da će to da plati, ali nikako to da uradi. Mogao bih ja na sud zbog toga, ali to će da traje pet godina”.

Goca mu je ubrzo odgovorila na ove prozivke rečenicom da ée ubrzo izači iz stana i da je baš zanima ko će posle toga da mu otplaćuje kredit.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: Scena)