DRAGANA MIRKOVIĆ UZBRUKALA INTERNET OBJAVOM O JK! Usred skandala jaka poruka GRMI po društvenim mrežama: DANAS MI JE ROĐENDAN, A JA ĆU… (FOTO)

Karleuša

Foto: printscreen/Telegraf, instagram

Dragana Mirković zahvalila se putem društvenih mreža na rođendanskim čestitkama koje su joj pristizale sa svih strana, ali nije propustila da pruži podršku koleginici Jeleni Karleuši.

Porno skandal JK i dalje potresa celu zemlju, a Dragana nije okretala glavu već je, misleći na porodicu koleginice koja zasigurno prolazi kroz sito i rešeto, pozvala sve da učine isto što i ona i budu ljudi.

“Dragi moji, hvala vam na divnim porukama i čestitkama povodim mog rođendana, ganuli ste me. Ja ću danas, za svoj rođendan, menjati svoju želju za želju da se svi uzdržimo i uzmemo u obzir ove dve divne devojčice koje pate. Budimo ljudi, mislimo na decu”, potpisala je ona porodičnu fotografiju Jelene Karleuše.

Podsetimo, skandal je počeo na Božić kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Ognjenom Vranješom. Bračni par ubrzo je demantovao ove navode i ne sluteći da će za kratko vreme sporni materijal kolati internetom.

Foto: printscreen/instagram

Usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.  

Dok je Jelena Karleuša potpuno nestala sa društvenih mreža, Duško Tošić oglasio samo jednom fotografijom na kojoj su on i njegova supruga sa smajlijem koji namiguje, demantujući na takav način priče da se par razvodi zbog afere za koju je pevačica izjavila da je debela laž.

DUŠKO PRETIO KARLEUŠI: Tošić je pobesneo na Jelenu, ali JK je dobila MUŠKU ZAŠTITU! I to od poslednjeg čoveka na koga biste POMISLILI!

Pevačica je spremna da se lavovski bori do kraja, a u tome joj pored porodice i prijatelja podršku svakodnevno pružaju i brojne kolege.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)