DOKTORI NISU MOGLI DA USTANOVE 10 GODINA OD ČEGA BOLUJE: Došli su joj MAJSTORI za kupatilo i otkrili tačnu DIJAGNOZU! (VIDEO)

lekari

Foto: Printscreen/youtube

Kati Vilson (41) je provela jako puno vremena kod doktora – pošto 10 godina nisu mogli da utvrde njenu dijagnozu.

Čekala je odgovore, ali ih nikada nije dobila.Tokom 10 godina njeno stanje je postalo jako loše i više nije mogla da hoda kako treba.

Provodila je čitave dane u krevetu, spavajući, u nadi da će dobiti snage. Srećom, problem je konačno rešen.

Otkriće nije bilo sa medicinske strane nego je bila dijagnostikovana od strane dva čoveka koja su došla u prašnjavom džipu.

MOĆ GENETIKE: Osobine koje ste nasledili od dalekih predaka

Nakon 10 godina noćne more, odlučila je da sebi priušti novo kupatilo. Nakon što se borila sa misterioznom bolešću čitavu deceniju, želela je da sebi napravi prostoriju u kojoj će se moći da se opusti. Tada je pozvala građevinare da provere šta sve treba uraditi.

Odlučili su da srede tuš, dodaju moderne pločice i da promene stari bojler. Kada su došli da uklone bojler, otkrili su nešto što ih je šokiralo.

Njen stari bojler je postavljen pre 10 godina, ali na pogrešan način. Ona to nije znala i bojler je postepeno ispuštao otrov u njen dom.

Građevinari su shvatili koliko je problem ozbiljan i odmah su obavestili Kati. Kada je primila ovu informaciju, odmah je shvatila da njeni simptomi imaju smisla.

Pogledajte:

Dva čoveka koja nemaju veze sa medicinom su uspela da reše problem koji doktori nisu.

 

(Dnevne.rs/Izvor: Magazin.ba)