Dnevni horoskop za utorak, 9. 12. 2014.

znak
Pogledajte šta zvezde imaju da vam kažu za današnji dan.

OVAN (21.03.-20.04.)

Posao: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete.
Lljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi. Pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog.
Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju i kondiciju.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Posao: Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji vas umara. Nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije.
Lljubav: U susretu sa voljenom osobom povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 [adsenseyu4]

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Posao: Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni.
Lljubav: Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da Vas neko dovede u zabudu.
Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Posao: Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate.
Lljubav: Prati vas romantično raspoloženje. Nečije prisustvo u vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju prema partneru.
Zdravlje: Dobro.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Posao: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima.
Ljubav: Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja već na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme.
Zdravlje: Prijaće vam boravak u prirodi.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Posao: Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Zato svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje.
Lljubav: Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenadjujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu.
Zdravlje: Više šetajte.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Posao: Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim događajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista.
Lljubav: U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete. Budite zadovoljni sa onim što imate!
Zdravlje: Pazite šta jedete.

 [adsenseyu4]

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Posao: Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare i nečije primedbe.
Lljubav: Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite, delovaćete vrlo zanosno i neodoljivo.
Zdravlje: Bavite se sportom.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)

Posao: Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo bam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete.
Lljubav: Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubeđenju da je to privremeni izraz emotivnog olakšanja. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi.
Zdravlje: Dobro se osećate.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Posao: Imate loš predosećaj u vezi sa nekim saradnicima i zato smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnoj poslovnoj poziciji.
Lljubav: Možda to ne primećujete, ali vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera.
Zdravlje: Ne preterujte sa cigaretama.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Posao: U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni.
Lljubav: Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju. Preostaje vam samo da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup.
Zdravlje: Unosite više vitamina.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Posao: Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama.
Lljubav: Uživajte u lepim stvarima koje imate ili vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje.
Zdravlje: Niste u kondiciji.

(astro)