Dnevni horoskop za utorak, 23. 06.

horoskop
Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za današnji dan!

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Posao: Neko Vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da Vas neko kažnjava zbog različitih propusta.

 

Ljubav: Partneru nedostaje samopouzdanje, a Vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.

 

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji, prijaće Vam.

[adsenseyu1]

BIK (21.04.-20.05.)

Posao: Delujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima.

 

Ljubav: Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti. Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja.

 

Zdravlje:  Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne asocijacije.

 

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite odredjeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.

 

Ljubav: Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.

 

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

 

RAK(21.06.-20.07.)

Posao: Neko ima pozitivan uticaj na Vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja Vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom, pokažite da u Vama postoji dobra volja.

 

Ljubav: Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.

 

Zdravlje: Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Posao: Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje Vašu servilnost ili odredjenu protivuslugu. Nema potrebe da u Vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne ili praktične sposobnosti.

 

Ljubav: Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

 

Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna i psiho-fizička relaksacija.

[adsenseyu1]

DEVICA (22.08.-22.09.)

Posao: Imate »ubedljivu priču«, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom, može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak.

 

Ljubav: Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od nekog vida »poziranja« ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.

 

Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Posao: Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost, da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.

 

Ljubav: Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

 

Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

 

ŠKORPIJA(23.10.-22.11.)

Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovne interese, ali Vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh, nego kriterijumi koje koriste Vaši saradnici.

 

Ljubav: Ponovo prećutkujete »važne detalje« o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što Vam pripada.

 

Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

 

STRELAC(23.11.-21.12.)

Posao: Pogadja Vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.

 

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja Vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.

 

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Posao: Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred Vas postavljaju odredjeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.

 

Ljubav: Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

 

Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Posao: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.

 

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

 

Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Posao: Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi mogla imati drugačiji tok i smisao. Stoga, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti. Važno je da sačuvate samokontrolu ili da delujete sugestivno na svoju okolinu.

 

Ljubav: Nema razloga da se zabrinjavate ili da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner zaista želi iskreno da vam ugodi.

 

Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

(astro /dnevno.rs)