Dnevni horoskop za subotu, 30. 05. (ljubav, posao i zdravlje)

horoskop

Proverite šta vas danas čeka na polju zdravlja, posla i ljubavi…

Ovan – 21. 3. – 20. 4.

ovanPosao: Misli vam lete ali ipak imate odlične ideje. Samo je potrebno da pronađete adekvatne sagovornike i saradnike da biste je realizovali. Prijaju vam vazdušni znaci.
Ljubav: U emotivno delu imate osećaj da ste na prekretnici. I jeste. Bilo da trebate da uravnotežite odnos sa trenutnim partnerom ili se odlučujete za ulazak u vezu. Neće vam puno pomoći saveti drugih pa se oslonite na svoju intuiciju.
Zdravlje: Stomak vam je slaba tačka.

Bik – 21. 4. – 21. 5.

bikPosao: Odličan vam je dan za poslovne dogovore ili nekakvo razjašnjavanje. Možda upoznate nekoga ko bi vrlo brzo mogao da vam koristi. Vaš praktičan deo ličnosti je danas naglašen.
Ljubav: Danas imate potrebu da zaštitite partnera. Priče koje u proteklom periodu nisu bile produktivne, danas će dati rezultata. Slobodne mogu da obnove neki kontakt iz prošlosti. Strasti su jake.
Zdravlje: Dobro.

[adsenseyu1]

Blizanci – 22. 5. – 21. 6.

blizanciPosao: Suviše razmišljate o stvarima koje su prošle. Ostavite nešto iza sebe i krenite dalje. Razmišljate kako nekoga da zaobiđete u jednom projektu. I to je moguće – samo strpljivo.
Ljubav: Priželjkujete osobu jakog karaktera ali shvatate da to baš i ne biste mogli da izdržite trenutno. Neko iz kruga prijatelja vam provodadžiše. Zauzete mogu da imaju neki konflikt sa partnerom tokom popodneva. Brzo ćete ga rešiti i vama je “srce na mestu”:
Zdravlje: Potrebno vam je više sna.

Rak – 22. 6. – 22. 7.

rakPosao: Razrađujete neku već postojeću ideju. Iskoristite i izvesne olakšice koje imate na projektu o kome mislite. Ne morate sve na teži način. Setite se nečije priče ili pređašnjeg iskustva da biste se pomerili sa mrtve tačke.
Ljubav: Protekla iskustva i na ovom polju vam danas zadaju glavobolju. Suviše ste ozbiljne u trenutku kada mislite o ljubavi. Zauzete mogu da budu odvojene od partnera danas, bilo koji da je razlog (put, posao ili nešto slično).
Zdravlje: Stomak vam je slaba tačka.

Lav – 23. 7. – 23. 8.

lavPosao: Imate osmeh na licu i plenite ljude u svom okruženju. Potrebna vam je nečija pomoć da biste poslovno stvari doveli u red. Danas razrađujete neku ideju i ne bi bilo loše da je izgovorite osobi u koju imate povrenja.
Ljubav: Slobodne verovatno misle na nekoga ko je iz drugog mesta ili je na nekom putu. Tu vam sledi interesantno iznenađenje tokom večeri. Zauzete pripadnice znaka mogu da računaku na harmoničan dan. Eventualne rasprave su vezane za decu (ako ih imate).
Zdrvalje: Oscilacija krvnog pritiska.

Devica – 24. 8. – 23. 9.

devicaPosao: Još uvek je aktivno vaše polje tajnih neprijatelja pa biste trebale da budete obazrive. Još ništa ne činite. Dratične promene slede tokom sledeće nedelje. Izvesne okolnosti će se promeniti u vašu korist.
Ljubav: Emotivni deo vam je iz nekog razloga nejasan i ne znate kako da ga sagledate, bilo kog da ste statusa. Tek od sredine sledeće nedelje se situacija menja. Do tada ne pokrećite ozbiljne priče i uzdržite se od ulaska u vezu ako ste slobodne.
Zdravlje: Smanjite nervozu.

[adsenseyu1]

Vaga – 24. 9. – 23. 10.

vagaPosao: Kaod vas je sve obojeno nekim svetlim bojama. Bez obzira koliko su vam nekako teške promene koje se dešavaju u vašem okruženju, danas intuitivno znate da ćete se u svemu tome snaći i biti dobro.
Ljubav: Samo je pitanje da li neko održava vašu pažnju ili ne. U slučaju da ostanete zainteresovani za nekoga, jednom direktnom porukom ili komentarom situacija se menja. Zauzete pripadnice znaka mogu da računaju na harmoničan dan. Vi možete pomoći partneru nekim savetom ili pričom.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Škorpija – 24. 9. – 23. 10.

škorpijaPosao: Prepustite intuiciji da vas vodi. Mnogo toga vam možda neće biti jasno – zbog čega mislite o ovome ili onome. U narednim danima ćete vide zašto. Očekujte podršku jedne ženske osobe.
Ljubav: I na ovom polju imate izvesnih dilema ili sumnji. Više su vezane za nekoga ko je u društvu partnera ili potencijalnog partnera. Intuicija vas ne vara ali danas nije vreme da nešto direktno odreagujete.
Zdravlje: Moguća je prolazna glavobolja.

Strelac – 23. 11. – 21. 12.

strelacPosao: Imate odličnu komunikaciju sa osobama suprotnog pola. To možete poslovno da iskoristite u neformalnim razgovorima. Do vas će stići i neke vama interesantne informacije.
Ljubav: Emotivni deo je malo nesređen. Elite da se opustite ali ne i da se prepustite. Analiziraćete potencijanog partnera ili partnera ako ste nedavno ušli u vezu. Za one koje su u braku – sledi prijatno društvo i interesantne priče. Opustite se!
Zdravlje: Dobro.

Jarac – 21. 12. – 21. 1.

jaracPosao: Razmišljate o nekim partnerstvima ali intuitivo znate da vam to i nije najbolja ideja. Ako neko traži vašu prodršku, vi biste morali da platite neku cenu za to. Ipak se vi okrenite sebi i ne komplikujte dalju situaciju. Elegantno se izvucite iz toga.
Ljubav: Osoba koja privlači vašu pažnju je različitog statusa ili postoji bitna razlika u godinama. Možete da računate na interesantna isustva ali ipak ograničite emocije. U periodu ste kada su moguće interesantne avanture. Zauzete nešto priželjkuju a i treba vam više partnerove panje i vremena.
Zdravlje: Dobro.

Vodolija – 21. 1. – 19. 2.

vodolijaPosao: Danas sklopite neke kockice i stavite tačku na nešto. Shvatićete ko vas manipuliše i zbog čega. Povezaćete izvesne priče ili tračeve. Srećne okolnosti vam slede već početkom sledeće nedelje.
Ljubav: Prisećate se nekih proteklih perioda i priželjkujete nešto. Trebate i vi same da se potrudite da to nešto privučete. Nemate razloga za pesimizam. Zauzete pripadnice znaka će iskritikovati partnera zbog jedne stvari. Imate pravo ali ne bidite teatralne u trenutku kada pokrećete priču o tome.
Zdravlje: Osetljiva su vam stopala.

Ribe – 20. 2. – 20. 3.

ribePosao: Prihvatite nečiju podršku i računajte da je nešto rešeno. Možete da kasnite sa nekim obavezama ali ne nervirajte se zbog toga. Dan vam je optimističan. Samo polako i sa osmehom.
Ljubav: Nekako ste konfuzni kada mislite o svom emotivnom životu. Prija vam društvo prijatelja a misli o potencijalnim partnerima (šta i kako), ostavite ipak za neki drugi dan. Zauzete pripadnice znaka mogu da planiraju trudnoću ili rešavanje problema nekretnina.
Zdravlje: Dobro.

(Zena /Vladimir Vlajic)