Dnevni horoskop za sredu, 29. 04.

horoskop
Saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, zdravlja i posla.

OVAN 

Karijera: Ponuda za primamljiv posao još uvek važi, a da li imate snage za korenite promene – znate jedino vi sami. Važno je da se neke stvari odvijaju više nego povoljno. Iskoristite poslovnu ponudu, ali najpre obavite veliko spremanje u vlastitom životu.

Ljubav: Iako zvezde obećavaju avanturu, ne sedite skrštenih ruku.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

 

BIK 

Karijera: Pred Bikovima su važni poslovni trenuci, a koliko će od njih profitirati – zavisi od slučaja. Svaki čovek je kreator sopstvene sreće.

Ljubav: Izuzetno prijatan dan, bar kad je ljubav u pitanju. Doduše, ima i onih koji za ljubav mnogo ne mare, pa će biti okruženi ljudima i stvarima koje im pričinjavaju zadovoljstvo.

Zdravlje: Dobro se osećate jer ste zadovoljni svim segmentima života.

[adsenseyu4]

BLIZANCI 

Karijera: Povedite računa o tome da se ne pogubite u mnoštvu planova. Iako ste sposobni da rešite svaki problem, iako nižete uspehe na sve strane, treba malo usporiti tempo i okrenuti se samom sebi.

Ljubav: Nađite način da dođete do duševnog i emotivnog mira, koji vas povremeno napušta. Niste vi krivi!

Zdravlje: Zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu.

 

RAK

Karijera: Prija vam sve što donosi konkretne rezultate, jer više nemate vremena za filozofiranje, a to je novac, sve aktivnosti s njim u vezi i udobnosti koje on pruža. Možda postajete rob materijalnih vrednosti?

Ljubav: Da li posvećujete dovoljno pažnje partneru?

Zdravlje: Blaga napetost.

 

LAV 

Karijera: Okrenuti ste neobičnim ljubavnim problemima, pa zapostavljate materijalnu komponentu. Treba naći zlatnu sredinu između ova dva sveta i izmiriti ih. Tada ćete biti zadovoljni. U protivnom, samo ćete lutati.

Ljubav: Preosetljivost i osećaj da vas niko ne voli samo je subjektivan, a može imati veze sa traumama iz prošlosti. Svi vas zapravo vole, samo to teško dopire do vašeg srca. Morate ga zagrejati.

Zdravlje: Pažljivo s lekovima, cigaretama, pićem, jer možete imati problema ukoliko u tome preterate.

 

DEVICA 

Karijera: Ponekad ste teški kao zemlja i sebi i drugima. Ne dozvolite da do toga dođe. Morate ozbiljnije razmišljati o nekim postupcima, jer očigledno niste uvek u pravu.

Ljubav: Ukoliko pokušate da isterate pravdu, ostaćete kratkih rukava. Budite objektivniji.

Zdravlje: Mogući su zdravstveni problemi, ali ćete ih eliminisati ukoliko na vreme preduzmete konkretne korake.

 

VAGA 

Karijera: Danas ne očekujte drastične promene. Pošto blago nezadovoljstvo postoji već duže vreme, mada bez razloga, morate naći način kako da ga ublažite.

Ljubav: Partner vas obasipa pažnjom i ispunjava sve vaše želje. Da li mu uzvraćate na adekvatan način? Možda ga upravo to privlači.

Zdravlje: Zdravstvena situacija nije na zavidnom nivou, ali nije ni tako loša.

[adsenseyu4]

ŠKORPIJA 

Karijera: Bikovi vas samo dodatno nerviraju. Pokušajte da ga izbegnete. Pošto se on na vas okomio, teško da ćete u tome uspeti. No, možda to i nije tako loše.

Ljubav: Sve je u znaku partnersko-bračnih odnosa. Na tom planu ste osetljiviji od svih. Samim tim, moguće su i greške u razmišljanju i nezadovoljstvo.

Zdravlje: Zdravstveni problemi su psihosomatske prirode, pa najverovatnije nemaju fizički uzrok. Za početak, obratite pažnju na pravilnu ishranu.

 

STRELAC 

Karijera: Izuzetno uspešan period za bavljenje mističnim temama, a loš za fizičke aktivnosti i ono što volite – sport.

Ljubav: Umesto što se svađate i nervirate, krenite da sanirate uzrok, tj. zalečite bolesne rane. Sve će biti u redu.

Zdravlje: Premor je samo znak da vaš organizam trpi. Poštujte ga kako biste sačuvali sebe i svoje zdravlje. Verujte, to je najvažnije.

 

JARAC

Karijera: Ukoliko budete mudri, strpljivi i istrajni, uspećete mnogo toga da postignete. Kao što vidite, radi se o maču sa dve oštrice. Prevaziđite komplekse i krenite hrabro napred.

Ljubav: U ljubavi, na poslu i na materijalnom planu nadajte se uspehu samo pod uslovom da budete dinamičniji i određeniji. U protivnom – ništa.

Zdravlje: Tek sada je jasno zbog čega se čudno ponašate. Zdravstvena situacija nije sjajna, a uvek se ponašate onako kako se osećate. Ništa ne prikrivate.

 

VODOLIJA 

Karijera: Smisao za klasiku čini da uživate u lepim, ali ozbiljnim stvarima. Iako za to nemate uvek vremena, okolnosti vam sada to omogućuju. Jedan veći izdatak vas posebno opterećuje, pa razmišljate kako da se obogatite.

Ljubav: Opuštate se i zaboravljate na nezadovoljstva emotivne prirode.

Zdravlje: Iako je imunitet na donjoj granici, a nervni sistem blago uzdrman, ipak ste aktivni.

 

RIBE 

Karijera: Niste reagovali na vreme, pa se ona druga strana obezobrazila.

Ljubav: Želite da rešite zapuštene ljubavne probleme. Možda se upravo zbog toga stvari ne odvijaju željenim tempom.

Zdravlje: Neke Ribe su u fazi zaljubljivanja i želje da izbegnu samoću. Neke imaju problema sa žlezdama i hormonima. Sve je individualno!

(astro)