Dnevni horoskop za ponedeljak, 8. 06.

znak
 Proverite šta su vam zvezde spremile za danas.
 

OVAN 

Karijera: Stalo Vam je da razrešite nove nesporazume, ali nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Ponekad istina i pravda stižu sa izvesnim zakašnjenjem, nema razloga da gubite veru u lični uspeh.

 

Ljubav: Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vas neko indirektno drži u svojoj senci. Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije.

 

Zdravlje: Možda je to stanje razlog za nesanicu i opšti pad imuniteta.

[adsenseyu1]

BIK 

Karijera: Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo. Ukoliko dobijate “loš signal”, važno je da se povučete u stranu i da sačekate na bolju priliku.

 

Ljubav: Raduje Vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji Vam se upućuje. Partner ume da Vas oraspoloži na pravi način ili da Vas rastereti od suvišnih briga.

 

Zdravlje: Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

 

BLIZANCI 

Karijera: Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlazete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru.

 

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što Vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete.

 

Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi.

 

RAK 

Karijera: Saradnici deluju pozitivno na Vaše raspoloženje, imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha, treba dodatno da Vas motiviše na akciju i pozitivne promene u privatnom životu.

 

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. Prijaće Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.

 

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

 

LAV

Karijera: Okolina pozitivno reaguje na Vaše ideje i neko Vas podstiče na aktivnu ulogu ili na dodatno stvaralaštvo. Važno je da ne ističete svoje poslovne ideje, bez dobrog povoda. Sačuvajte poslovne interese i dobar saradnički odnos.

 

Ljubav: Ponekad u ljubavnom odnosu priželjkujete više nego što je moguće dobiti, ali nema razloga da se žalite na voljenu osobu. Prihvatite sve ono što dobijate.

 

Zdravlje: Zdravlje stabilno.

 

DEVICA 

Karijera: Zapetljali ste se u različite situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Najbolje je da se distancirate od svega što može da Vam prouzrokuje novu neprijatnost. Izbegavajte suvišne eksperimente i improvizaciju.

 

Ljubav: Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje koja Vam se manje dopada. Nema razloga da odlazete susret sa jednom osobom ili ono što je neizbežno.

 

Zdravlje: Unosite više vitamina.

[adsenseyu1]

VAGA 

Karijera: Razočarani ste nečijim ponašanjem i to Vam daje za pravo, da preispitate zajednički dogovor ili svoju ulogu u poslovnoj saradnji. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte prisebnost duha i svoju poslovnu poziciju.

 

Ljubav: Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak koji će Vam prijati. Potrudite se da obradujete voljenu osobu u duhu nekih neobičnih ideja.

 

Zdravlje: Zdravlje osetljivo.

 

ŠKORPIJA 

Karijera: Neko Vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi za koju Vas ne vezuju zajednički poslovni interesi. Imate pogresan stav o nekim saradnicima i delikatnim temama.

 

Ljubav: Pažljivije razmislite o nečijim rečima koje deluju vrlo dobronamerno. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate svog partnera na nove rivalske odnose.

 

Zdravlje: Više šetajte.

 

STRELAC 

Karijera: Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada želja za dominacijom.

 

Ljubav: Stalo Vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji Vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.

 

Zdravlje: San je idealno rešenje.

 

JARAC 

Karijera: Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima, stoga promenite svoju prvobitnu taktiku. Potrebno je da dokažete svoje namere, ali i da sačuvate dobar poslovni odnos. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje i ulogu.

 

Ljubav: Ne možete lako da ubedite voljenu osobu, da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.

 

Zdravlje: Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

 

VODOLIJA 

Karijera: Potrebna Vam je ogromna eneregija i nečija podrška, kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Nalazite se u dobroj prilici da povlačite neke paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva.

 

Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.

 

Zdravlje: Vodite računa da u tome ne preterate, jer su moguće povrede zbog premora i smanjene koncentracije.

 

RIBE 

Karijera: Neko potvrđuje Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Ipak ne budite suviše lakomisleni pred različitim saradnicima, jer nečije reči ne predstavljaju dovoljnu garanciju za duži period. Važno je da sačuvate prisebnost duha odlučujucem momentu.

 

Ljubav: Delujete zavodljivo i privlačno na svoju okolinu. Sreća je na Vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost.

 

Zdravlje: Niste u formi.

(astro /dnevno.rs)