Dnevni horoskop za ponedeljak, 30. 03.

sunce
Saznajte šta su vam zvezde predvidele za današnji dan

 

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Pošto ste napokon materijalno zbrinuti, opuštate se. To je, međutim, kratkog veka, jer su vaši potrošački apetiti nezajažljivi.

Ljubav: Sa partnerom ste u korektnim odnosima, tako da lepo raspoloženje nesebično delite. Takvi ste ne samo prema njemu već i prema porodici, prijateljima.

Zdravlje: Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena je malaksalošću.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Uspešno savladavate poslovnu prepreku. Saradnicima smetaju vaša sitničavost i perfekcionizam kombinovani sa željom da ih kritikujete.

Ljubav: Od partnera očekujete nežnosti, ali i da vam bude na usluzi. Problem se javlja ukoliko on nije sposoban da udovolji vašim zahtevima.

Zdravlje: Mogući su problemi psihičke prirode nastali kao posledica premora i reakcije na vremenske promene.

 [adsenseyu4]

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Pred vama je mukotrpan posao i izuzetno naporan dan. Ukoliko shvatite da tako mora biti i uključite ono čega imate na pretek, a to je energija pred izazovima, uspećete.

Ljubav: Problem za većinu pripadnika znaka jeste u tome što ni sami nisu načisto s tim šta hoće. Neka malo razmisle.

Zdravlje: Premor je posledica proteklog napornog perioda, pa je odluka da se odmorite ispravna. Ništa vam nije potrebnije od mira. Imaćete ga, samo ako isključite telefon.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Uspešan dan, pod uslovom da ga pametno iskoristite. Ukoliko budete gubili vreme na gluposti, samo ćete se nervirati.

Ljubav: Neodlučni ste u vezi sa ljubavnim problemom, pa sebi po ko zna koji put postavljate pitanje: vredi li pokušati? Vredi, naravno.

Zdravlje: Posvetite više pažnje sportu. Pošto treba povesti više računa o zdravlju, recite “stop” porocima. Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava. Niste svesni trenutnog stanja, pa zapadate u depresiju.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Niste sigurni u sopstvene vrednosti, te kompenzaciju nalazite u kupovini odeće i obraćanju pažnje na spoljašnji izgled. Čista zamena teza.

Ljubav: Dan je kao stvoren za flert, ljubav, umetnost i razne užitke. Ipak, ne preterujte. Možete se nekontroloisano vezati za novu simpatiju i po ko zna koji put zadati problem sebi i bližoj okolini. Vaga vam šalje tajne poruke. Da li ćete ih primiti?

Zdravlje: Poželjno je bavljenje sportom kako biste iz sebe izbacili višak energije.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Okrenuti ste onim što prosto obožavate, a to su posao i novac, pa ćete biti srećni i zadovoljni.

Ljubav: Osećate potrebu da se opustite u partnerovom zagrljaju. Ma koliko da vam smeta, privlačnost postoji. Kad prođe kratak zanos, kompletirajte zadovoljstvo u društvu.

Zdravlje: Može se javiti zdravstveni problem, i to usled raznih preterivanja. Poželjno je da budete umereni i odmereni kako biste sačuvali ono što može biti na udaru.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Pod uslovom da budete oprezni i pokušate da se od nečega distancirate, bićete i uspešni. U protivnom, nervi će biti na udaru, a samim tim pojaviće se i osećanje da vas niko ne razume.

Ljubav: Sve misli su okrenute romantičnim temama. Niste sigurni da je ono što trenutno imate ono pravo i da ispunjava vaša očekivanja.

Zdravlje: Opasnost se može javiti u vidu bolesti prouzrokovane nekontrolisanim radom i nerviranjima.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Zadovoljavate prohteve, bilo da se radi o umetničkim interesovanjima, želji za luksuzom ili kupovini stvari o kojoj već duže vreme maštate.

Ljubav: Nude vam se i uzbudljive ljubavne dogodovštine. Na vama je da li ćete ih prihvatiti.

Zdravlje: Čuvajte zdravlje, pošto narednih dana ono može biti ugroženo. Sklonost ka pogrešnoj dijagnozi postoji. Uputno je odmoriti se i napraviti plan za nove poteze.

 [adsenseyu4]

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Dan je u znaku interesantne vesti. Poslove obavljate korektno, ispravno rezonujete i brzo delujete.

Ljubav: Moguće su emotivne nesuglasice nastale usled želje za kritikovanjem voljene osobe. Ne dozvoljavate da vam odgovori, jer mislite da ste u pravu. Preterujete.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Sporo dolazite do cilja, ali sigurno. Nezadovoljstvo vas nagoni na kreativnost. Usmerite energiju na najbolji mogući način.

Ljubav: Svi postupci zavise od drugih ljudi, prvenstveno od odnosa sa suprotnim polom. Ako budete zadovoljni u vezi s tim, neće vam smetati što stvari ne funkcionišu kako treba. U protivnom, nezadovoljstvo i želja za distanciranjem postaju normalan sled okolnosti.

Zdravlje: Meditacija i oprobana sredstva vraćaju mir i sprečavaju neželjene posledice u vidu depresije.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Dobar dan za pripadnike ovog znaka. Ukoliko nemate problema, činite sve da ih izmislite. Imaćete dobro raspoloženje, prijatne susrete, zaradu i puno sreće. Kako ćete se snaći sa svim ovim ugodnostima?

Ljubav: Poželjno je biti realan i iz date situacije izvući maksimum. Mudrim pripadnicima znaka to će poći za rukom, kao i zamena teza. Oni su srećni i zadovoljni onim što imaju.

Zdravlje: Posvetite više pažnje sportu. Pošto treba povesti više računa o zdravlju, recite “stop” porocima. Umerenost pre svega!

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Okolinu šokirate revolucionarnim idejama. Ona ih očigledno od vas ne očekuje, ali promene su u svakom slučaju poželjne.

Ljubav: Na trenutak vas je zapljusnulo dobro raspoloženje i ugrejala ljubav voljene osobe. Zamalo da se istopite od sreće. Pošto je to brzo prošlo, ponovo se suočavate sa teškoćama.

Zdravlje: Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.

(astro)