Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. 02.

horoskop
Pogledajte šta zvezde imaju da vam kažu za današnji dan

Ovan – 21. 3. – 20. 4.

ovanPosao: Potrebno je da ispoljite svoje ambicije i da sami predstavite sebe. Imate šansu za neke nove i interesantne poslovne saradnje, nemojte ih odmah odbacivati.Ljubav: U emotivnim vodama imate potrebu da napravite izvestan kompromis. Koliko vas privlače promene isto tako imate strah da napravite korak napred. Može vam se otvoriti neko koga poznajete već izvesno vreme. Zauzetima su moguće nesuglasice i interesantne razmirice. Samo je bitno da vi znate šta želite.

Zdravlje: Pazite na respiratorne organe.

Bik – 21. 4. – 21. 5.

bikPosao: Ovo je dan u kome se osećate kao da imate krila i sve je moguće. Period promena je pred vama. Može vam se ponuditi honoraran posao – prihvatite ga. Želite da promenite radno mesto.Ljubav: Niste sigurni šta ili koga želite. Već izvesno vreme se nalazite u odnosu koji trebate da izdefinišete. Možete upoznati nekoga na ulici ili javnom mestu gde prolazi dosta ljudi. Zauzetima je moguća ljubomora partnera. Uskladite obaveze i posvetite više pažnje voljenoj osobi.

Zdravlje: Bolovi u vratnom delu kičme.

[adsenseyu4]

Blizanci – 22. 5. – 21. 6.

blizanciPosao: Vaši napori će napokon biti primećeni. Ideje koje ste sprovodili u delo će se svideti nekome na položaju. Ako ste priželjkivali promenu ili napredovanje, sada se potrudite. Povoljno vam je sve što se odnosi na strance i mase ljudi.Ljubav: Vraća vam se nada kada je ljubav u pitanju. Slobodnima sledi interesantno poznanstvo sa osobom koja je misteriozna i zadirkuje vas. Nekima je tajna veza na pomolu. Ne brzajte i opustite se. Zauzeti shvataju da postoji problem u komunikaciji sa voljenom osobom. Tu će doći do pozitivnih promena – iskren razgovor sve rešava.

Zdravlje: Iscrpljeni ste.

Rak – 22. 6. – 22. 7.

rakPosao: Ideje koje ste imali u prethodnom periodu sada postaju ostvarive. Prilagodite se nekim novonastalim okolnostima i realizujte željene promene. Imate bolju saradnju sa muškarcima danas.Ljubav: Na emotivnom planu vas opterećuju izvesne sumnje, naročito kod zauzetih pripadnica znaka. Ipak, bićete otvorenije u komunikaciji pa će vam to doneti izvesno olakšanje. Slobodne mogu da upoznaju nekoga tokom radnog vremena ili na jednom iznenadnom kraćem putu. Takođe je moguće da ćete se emotivno otvoriti prema osobi koju već poznajete.

Zdravlje: Dobro.

Lav – 23. 7. – 23. 8.

lavPosao: Svoje nezadovoljsvo možete da pretvorite jako dobar pokretački motiv. Novac vam dolazi sa dve strane ili vam se otvara mogućnost za dodatnu zaradu. Iskoristite pomoć prijatelja i funkscionišite u okviru partnerskih odnosa.Ljubav: Na emotivnom planu vam može privući pažnju neko ko je zreo i sa vrlo sličnim interesovanjima. Ipak, pazite pošto je možda u pitanju zauzeta osoba. Zauzetima je ovo dan u kome će se nekako svako okrenuti na svoju stranu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa kičmom.

Devica – 24. 8. – 23. 9.

devicaPosao: Imate priliku da stabilizujete svoje finansije. Možete se susresti sa nečijom ljubomorom, ali vam je savet da ne reagujete na eventualne provokacije. Imate podršku osobe na položaju.Ljubav: Prati vas osećaj da trebate da se borite za naklonost partnera. Neslaganja po izvesnim pitanjima su naglašena, ali nemojte da ulazite u rasprave. Imate različite polazne osnove pa biste trebali samo da saslušate argumente i sami donesete odluku. Slobodne će upoznati nekoga na kraćem putu ili prilikom izlaska.

Zdravlje: Dobro.

[adsenseyu4]

Vaga – 24. 9. – 23. 10.

vagaPosao: Otvaraju vam se neke nove mogućnosti kada je posao u pitanju. Ipak, trenutni položaj planeta ukazuje da biste trebali da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Izbegnite raspravu sa šefovima ili partnerima u poslu pošto neće biti produktivno.Ljubav: Većina nije zadovoljna trenutnim emotivnim dešavanjima. Skloni ste da kritikujete partnera oko raznih sitnica, ali vas verovatno i partner kritikuje vas. Niste sigurni kako da realizujete ono što ste ranije zamislili. Neće vam prijati ulazak u vezu koja je pod bilo kakvim ograničenjima.

Zdravlje: Smanjite stres.

Škorpija – 24. 9. – 23. 10.

škorpijaPosao: Želite promenu. Verovatno su samo okolnosti nekako komplikovane, ali ovo nije vreme da reagujete. Okolnosti će se vrlo brzo promeniti i tek tada ćete moći sve da sklopite u jedan mozaik.Ljubav: Na emotivnom planu takođe osećate izvesne poteškoće. Potrebno je da rešite neke probleme iz proteklog perioda i ponovo uhvatite pravac. Slobodnima je moguće obnavljanje veze. Moguće je interesantno poznanstvo sa nekim ko se bavi privatnim biznisom.

Zdravlje: Dobro.

Strelac – 23. 11. – 21. 12.

strelacPosao: Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu. Ne ulazite u nepotrebne rizike.Ljubav: Gde god da se nađete jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima. Potrebno je da rešavate jedno po jedno. Trudićete se da osvojite osobu koju ste nedavno primetili. Kod mnogih će postojati i nedoumica između bar dve osobe koje se spontano uključuju vašu svakodnevicu.

Zdravlje: Dobro.

Jarac – 21. 12. – 21. 1.

jaracPosao: Poslovne okolnosti se poboljšavaju iz dana u dan. Ovo je sjajan period da počnete privatan biznis ili poslove u kojima možete dobro da zaradite. Ne dozvolite da vas neko obmanjuje i priča vam prazne priče.Ljubav: I dalje ste poželjni i dobar diplomata. Svojim manirima ćete očarati svakoga ko vam je u dometu. Vas ipak može opteretiti osećaj praznine i želja da se povučete. Bez obzira na sva, očekuje vas gužva. Da li ćete to iskoristiti ili ne, zavisi samo od vas. Nemojte da brkate emotivni deo i prijateljstva.

Zdravlje: Dobro.

Vodolija – 21. 1. – 19. 2.

vodolijaPosao: Uživate u društvu ambicioznih ljudi ili istomišljenika. Polako će se materijalizovati neki projekti na kojima radite. Ali budite oprezni u nekim novim ulaganjima. Nećete popustiti pod pritiskom, ali ne budite svojeglavi po svaku cenu.Ljubav: Na emotivnom planu vam je savet da se opustite. Vaša dominantna priroda je u prvom planu, a to se neće dobro odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom ili potencijalnim partnerom. Imate potrebu da se oslobodite nekih stega, ali pazite da to nije vaša uobrazilja. Slobodnima su interesantne novine na pomolu tokom večeti.

Zdravlje: Dobro.

Ribe – 20. 2. – 20. 3.

ribePosao: Nalazite se u jednoj čudnoj fazi. Vaša samokontrola i analitičnost kao da zakazuju. Većina će biti neorganizovana, praviće početničke greške, gubiće papire. Usporite i ne upuštajte se u neke nove avanture.Ljubav: Posredstvom prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vas zainteresovati. Privućiće vas neko ko nije vašeg statusa. Zauzete će imati problem u komunikaciji ili će jednostavno iz nekog raloga biti razdvojeni.

Zdravlje: Dobro.

(zena)