Dnevni horoskop za petak, 8. 05.

znak
Planete i zvezde su se potrudili da oslušnu vaše želje i očekivanja. Koliko su danas uspeli u tome, pročitajte u dnevnom horoskopu.

Ovan – 21. 3. – 20. 4.

ovanPosao: Preopterećeni ste obavezama, a uz sve to ćete nailaziti na razna ograničenja u izvršavanju radnih zadataka. Teško da ćete moći da ih zanemarite i promenite, savet je da se prilagodite i funkcionišete u skladu sa tim.

Ljubav: Osećate se pomalo uamljeno bez obzira da li ste u vezi ili niste. Taj subjektivni osećaj će vas pratiti do vikenda, kada ćete se opustiti u društvu prijatelja. Shvatićete da nema potrebe da budete toliko grubi prema sebi. Tada sledi harmonizacija odnosa onima koji su u vezi, a slobodne će obnoviti jedan kontakt koji im je ranije mnogo značio.

Zdravlje: Dobro.

Bik – 21. 4. – 21. 5.

bikPosao: Osećate jaku potrebu da budete ukljušeni u neku vrstu grupnih aktivnosti. Ipak vaš individualizam je jak tako da vam se savetuje da ili vodite projekte ili da ih nadgledate ako ne možete samostalno da radite.

Ljubav: Vage koje se već izvesno vreme ne osećaju kao da pripadaju u trenutnoj vezi će imati želju da uđu u neku avanturu. Ako budete neoprezni, problemi će se još više produbiti. Ako ispunite naumljeno shvatićete da to nije izlaz iz vaše trenutne krize. Slobodne mogu da očekuju sasvim slučajno poznanstvo. Ispostaviće se da imate mnogo toga zajedničkog sa osobom koja vam se pojavila.

Zdravlje: Fali vam fizičke aktivnosti.

[adsenseyu4]

Blizanci – 22. 5. – 21. 6.

blizanciPosao: Posvetićete se izgrađivanju i poboljšavanju svog društvenog statusa i poslovnih veza. Naći ćete načina da svoje poslovne aktivnosti prilagodite kućnim ili porodičnim obavezama. Posao koji planirate da pokrenete vam može zadati glavobolju.

Ljubav: Nailazite na konflikte u odnosima sa nekim članom porodice, jer nećete uspevati da se uskladite sa njim. Skloni ste da impulsivno reagujete i na obične sitnice. Napravite prostora za sebe i sklonite se u kritičnim trenucima. Slobodne će razmišljati o nekom ko im iz bilo kog razloga nije dostupan.

Zdravlje: Prijao bi vam kraći odmor.

Rak – 22. 6. – 22. 7.

rakPosao: Imate sjajne ideje o načinu na koji biste poboljšali trenutno poslovanje. Pažljivo razradite svoj plan kako biste mogli da ga ostvarite u praksi. Saradnja sa ženama na pložaju vam je odlično prikazana i možete da očekujete izvesna protežiranja.

Ljubav: Neslaganje sa partnerom zbog oprečnih stavova lako može da dovede do verbalnih konflikta. Ipak vi osećati potrebu da se okrenete više sebi i realizaciji nekih sopstvenih planova. Ako ste slobodni, okolnosti vam neće biti pogodne za ulazak u novu emotivnu vezu. Privlačićete osobe svadljivog karaktera ali ćete se dobro zabaviti.

Zdravlje: Problemi mogu biti vezani za metaboličke procese.

Lav – 23. 7. – 23. 8.

lavPosao: Pružiće vam se mogućnosti da uradite nešto za sebe. Nemojte puno misliti o tome ko će vam šta reći. Dobar vam je dan za učestvovanje na nekim većim skupovima i pokretanju privatnog posla.

Ljubav: Skloni ste da potcenjujete vrednosti partnera. Nastojaćete da nametnete svoju volju ali će to naići na žestok otpor od strane voljene osobe. Emotivno ste osetljivi i zbog toga skloni impulsivnim reakcijama. Imate osećaj da vas partner zapostavlja. Da biste rešili nesuglasice potreban je otvoren razgovor. Slobodne mogu da očekuju obnavljanje nekog interesantnog kontakta.

Zdravlje: Dobro.

Devica – 24. 8. – 23. 9.

devicaPosao: Ostvarićete uspešne poslovne kontakte. Tražicete načina da se probijete i istaknete. Saradnja sa osobama suprotnog pola se može pokazati veoma korisnom. Iskoristite ovaj dan da napravite dogovore oko poslova koji su vam bitni.

Ljubav: Nećete uspevati da se uskladite sa voljenom osobom. Imaćete različite potrebe i očekivanja. Ozbiljnije nesuglasice sa partnerom, posebno po pitanju zajedničkih ciljeva, može vas naterati da preispitate čitavu vezu. Potrebno vam je više strpljenja. Ako ste slobodne, mogli biste da početi strastvenu vezu.

Zdravlje: Dobro.

Vaga – 24. 9. – 23. 10.

vagaPosao: Nastojaćete da svoju poslovnu efikasnost i kvalitet poboljšate kroz uvođenje neke vrstu precizno određenog reda i pravila. Trudićete se više nego obično da budete naglašeno uredni, kako biste ostavili pozitivniji utisak na druge.

Ljubav: Zbog nekih od ranije nerasčišćenih situacija sa partnerom, i zbog vaše sklonosti da se povlačite u sebe, ponoviće se nake rasprava. Nakon toga ćete uneti dinamiku u vašu emotivnu vezu. Slobodne će uživati u flertu, a ulazak u vezu je moguć sa osobom iz drugog mesta.

Zdravlje: Skloni ste upalama.

[adsenseyu4]

Škorpija – 24. 9. – 23. 10.

škorpijaPosao: Više nego obično ćete biti angažovani u nekim kolektivnim aktivnostima. Nemojte zaobilaziti hijerarhiju u poslovima koje obavljate jer možete izazvati nečiju ljutnju. Budite obazrivi u kontaktima sa osobama rođenim u vatrenim znacima.

Ljubav: Ako ste slobodne, privućiće vas osoba koja će vam se na prvi pogled činiti kao ostvarenje vaših snova. Ipak, ta osoba ima potpuno različite motive od vas. Ako ste u kraćoj vezi, moguće su nesuglasice sa partnerom zbog ljubomore. Potrudite se da se prilagodite jedno drugome.

Zdravlje: Dobro.

Strelac – 23. 11. – 21. 12.

strelacPosao: Osećaćete potrebu da sredite sve probleme i teškoće na koje ste u proteklom periodu nailazili na poslovnom planu. Imaćete želju i da promenite ili adaptirate kako stambeni, tako i poslovni prostor. Posebno ukoliko se bavite privatnim poslom.

Ljubav: Sa partnerom ćete se razilaziti oko načina ostvarivanja zajedničkih ciljeva i imaćete različita mišljenja o tome šta bi trebalo da vam bude prioritetno. Budite pažljivi u odnosima sa članovima porodice, jer nećete biti međusobno usklađeni. Slobodnima je moguć je ulazak u vezu koja bi po mnogo čemu bila uzbudljiva.

Zdravlje: Oscilacija krvnog pritiska.

Jarac – 21. 12. – 21. 1.

jaracPosao: Više nego obično ćete kontaktirati sa poslovnim saradnicima i bićete aktivniji na poslovnim sastancima. Imate mogućnost da nekoga izmanipulišete i da realizujete ono što ste želeli. Savet je da se usmeravate na kratkoročne planove i brze realizacije.

Ljubav: Intuicija vam pojačano radi – osetićete partnerovo nezadovoljsvo i dati mu dobar savet. Strahovaćete od mogućih nesuglasica kojih neće biti. Jedino može da vas sabotira neko treći u odnosu sa voljenom osobom. Slobodne će uživati u pažnji suprotnog pola. Interesantni susreti su vezani za neka putovanja, a savet je da ne ulazite u tajne veze.

Zdravlje: Pluća su vam slaba tačka.

Vodolija – 21. 1. – 19. 2.

vodolijaPosao: Na finansijskom planu vas očekuju dobitci, a bićete u prilici i da deo zaradenog novca uštedite. Izvesne su promene u vašem radnom okruženju, a to će vas pokrenuti da razmišljate dugoročno. Nemojte da reagujete na nesuglasice saradnika u koje vi niste uključeni.

Ljubav: Zapostavljate partnera, a on će vam prebacivati zbog trenutnog nesklada u vezi. Nećete se dobro razumeti, ali nećete ni pokušavati da se razumete, već ćete tvrdoglavo isterivati svoju pravdu. Ukoliko ste slobodne, preko prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vam biti vrlo simpatičan. Ali na epilog priče ćete morati malo da sačekate.

Zdravlje: Dobro.

Ribe – 20. 2. – 20. 3.

ribePosao: Danas će vas opterećivati nestabilna finansijska situacija. Potrudite se da sa poslovnim partnerima i saradnicima rešite sporna pitanja, naročito ako su vezana za naplatu vaših potraživanja.

Ljubav: Nećete imati dovoljno strpljenja za partnera i bićete skloni impulsivnom reagovanju. U afektu možete nepromišljeno da izgovorite mnogo toga što u suštini ne mislite. Umesto toga, pokušajte da nađete kompromisno rešenje u svakom trenutku kada osetite nezadovoljstvo. Slobodne mogu ući u vezu sa osobom koju relativno dobro poznaju, a približiće vas jedan krizni trenutak u kome vi tražite savet.

Zdravlje: Smanjite stres.

(astrozena)