Dnevni horoskop za petak, 26. 06.

znacenje
Kraj juna donosi nove zaplete. Šta su vama predvideli astorlozi?
 OVAN
Posao: Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti.

Ljubav: Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava Vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini.

Zdravlje: Važno je da se sjajno osećate i da održavate dobru kondiciju.

[adsenseyu1]

BIK
Posao: Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko Vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume.

Ljubav: Partner ima bitan uticaj na Vaše raspoloženje, posebno kada Vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom.

Zdravlje: Potreban Vam je mali podsticaj da ulepšate svoje raspoloženje.

 

BLIZANCI
Posao: Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtevima koje imaju Vaši saradnici. Sve je moguće, kada postoji dobra volja kojoj prethodi pozitivna vizija.

Ljubav: Lepršavost u Vašem raspoloženju podstiče i Vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumevanje donosi mnogo radosti.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.

 

RAK
Posao: Poslovna klima nije u potpunosti po Vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja.

Ljubav: Lakše Vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu rešiti same po sebi. Ipak, potrebno je da sebi stvorite neku novu i bolju priliku.

Zdravlje: Dobro se osećate kad god učinite nešto korisno.

 

LAV
Posao: Od Vas se očekuje da učinite više od drugih što Vam u određenom smislu laska, ali Vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate među saradnicima.

Ljubav: Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje. Ono što priželjkujete možda nije dostupno na lak način, kao što to očekujete.

Zdravlje: Svaki vid preterivanja narušava Vašu psihološku ravnotežu, opustite se.

 

DEVICA
Posao: Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umete da procenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u događajima na poslovnoj sceni.

Ljubav: Nerazumevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti. Potrebna Vam je dobra volja, kao početni impuls.

Zdravlje: Priuštite sebi bolju negu u svakom pogledu.

[adsenseyu1]

VAGA
Posao: Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju među saradnicima, razmislite o alternativnom rešenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti.

Ljubav: U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što Vas dodatno opterećuje. Usmerite svoju pažnju na blisku osobu kako biste bolje razumeli i njene potrebe.

Zdravlje: Prihvatite dobar podsticaj, kao priliku da ulepšate svoje raspoloženje.

 

ŠKORPIJA
Posao: Stalo Vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Međutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate.

Ljubav: Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje Vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom.

Zdravlje: Potreban Vam je psihološki mir kako biste akumulirali pozitivnu energiju.

 

STRELAC
Posao: Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da Vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh.

Ljubav: Obratite pažnju na iznenadne susrete, neko će Vas inspirisati na aktivnu ulogu i na novu emotivnu radost. Osećate novi zanos koji Vas podstiče na slobodnije izražavanje svojih potreba u nečijem društvu.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

JARAC
Posao: Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje Vaše saznanje. Sakupljajte korisne informacije sa različitih strana.

Ljubav: U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način.

Zdravlje: Prijaće Vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.

 

VODOLIJA
Posao: Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju među saradnicima. Ponekad blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje.

Ljubav: Partner ima poverenje u Vaše sposobnosti i prepušta Vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da Vas neko previše obavezuje, posebno kada delujete nesigurno.

Zravlje: Prijaće Vam šetnja i neki vid relaksacije, kao opuštanje.

 

RIBE
Posao: Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da Vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje među saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup.

Ljubav: U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i optimizam u mišljenju.

(astro /dnevno.rs)