Dnevni horoskop za petak, 05. 06.

horoskop
Posao, zdravlje, ljubav… Saznajte šta vas čeka na kom polju danas…

OVAN

 

POSAO: Previše ste zahtevni prema svojim saradnicima kada je u pitanju posao, što dovodi do negativne reakcije. Najbolje bi bilo da na svom primeru pokažete šta očekujete od drugih.
LJUBAV: Nesporazuma sa prtnerom i dalje ne dolazi do razrešenja zbog vaše tvrdoglavosti. Nekada morate pristati ne kompromis.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

 

BIK

 

POSAO: Imate priliku za dodatni angažman koji će vam biti finansijski isplativ, ali morate brzo da reagujete. Moguć kraći put.
LJUBAV: Nemojte da se plašite da pokažete svoja osećanja partneru. Poveravanje će vam pomoći da se osetite bolje.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

[adsenseyu1]

BLIZANCI

 

POSAO: Nezadovoljni ste na poslu i javno to pokazujete, mada bi trebalo da budete pažljiviji pred kime se poveravate. Nemojte dozvoliti da vas nepromišljeni komentari unazade u poslovnom napredovanju.
LJUBAV: Razmišljate o staroj ljubavi koja vam više nije dostupna. Fokusirajte se na ono što se dešava sada kako ne biste propustili neku priliku za zanimljivu emotivnu vezu.
ZDRAVLJE: Budite pažljivi u saobraćaju.

 

RAK

 

POSAO: Osećate se nekompetentno jer ne stižete da ispunite svoja obećanja zbog kašnjenja drugih ljudi. Nemojte da ponavljate istu priču i da smišljete izgovore, dovoljno je da kažete kako stvari stoje i da tražite malo razumevanja.
LJUBAV: Nemojte da se zatvarate u sebe, podelite sa partnerom šta vas muči i zajedno ćete pronaći rešenje.
ZDRAVLJE: Osećate se umorno, više spavajte.

 

LAV

 

POSAO: Previše se ističete na poslu i oslanjate se na šarm, a ne na realno iskustvo. Pazite šta govorite i ne preuveličavajte svoje sposobnosti.
LJUBAV: Moguća je nova simpatija, što će vam posebno prijati, ali nemojte da se zalećete.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

DEVICA

 

POSAO: Trudite se da budete perfekcionisti na poslu, ali nije moguće da sve kontrolišete do najsitnijih detalja. Naučite da delegirate obaveze, posebno one nebitne koje vam samo izvlače energiju.
LJUBAV: Osećate se zadovoljno u vezi i uživate u vremenu provedenom sa partnerom.
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

[adsenseyu1]

VAGA

 

POSAO: Poslovni izazovi vas čine napetim, što saradnici primećuju. Oslonite se na svoje iskustvo kako bi se izborili sa predstvojećim obavezama i sačuvajte hladnu glavu.
LJUBAV: Pokušajte da izbegnete konflikt jer ste i vi i partner posebno napeti, pa se stvari ne mogu dobro završiti ako krenete tim putem.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično, puni ste energije.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Smatrate da nadređeni ne cene vaš trud i rad, zbog čega se osećate nezadovoljno i gubite volju za radom. Međutim, imajte u vidu da će vam svaki napor koji sada uložite biti od koristi u budućnosti.
LJUBAV: Nesigurni ste u vezi jer ne znate koje su partnerove namere. Ne pridajte preveliku važnost stvarima izrečenim u ljutnji.
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

 

STRELAC

 

POSAO: Budite oprezni u poslovnim odnosima i dogovorima, jer će neko pokušati da vas nasamari. Nemojte otvoreno da pokazujete svoje namere.
LJUBAV: Partner vam zamera da nemate dovoljno vremena i u pravu je. MAlo se više potrudite.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u leđima, više se krećite.

 

JARAC

 

POSAO: Nemojte biti sujetni u poslu. Oslonite se na saradnike i nemojte da se nadmećete. Biće vam potrebna podrška za novi poslovni izazov.
LJUBAV: Pokušavate da sakrijete svoje prave emocije od partnera, ali ne uspevate u tome. Najbolje je da budete iskreni.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna.

 

VODOLIJE

 

POSAO: Nepoverljivi ste zbog skorijeg poslovnog nesporazuma. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa.
LJUBAV: Partner pokušava da vas animira, ali ne uspeva. Ne dozvolite da vam poslovni problemi utiču na vezu.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

RIBE
POSAO: Osećate se sigurno u poslu, što vaši nadređeni primećuju. Nastupate samouvereno i optimistično, zbog čega se i vaši saradnici osećaju bolje u novim poslovnim dogovorima.
LJUBAV: Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju, slobodno više uživajte u zajedničkim momentima nežnosti i maštarenja.
ZDRAVLJE: Moguć problem sa probavom.

(astro /dnevno.rs)