DNEVNI HOROSKOP za 31. mart 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Dobro se osećate. Veoma ste pozitivni i i imate višak pozitivne energije

Prijalo bi Vam da provedete vreme kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste napeti.

Bik

Uopšte Vam se ne dopada je što su svi zahtevni na poslu. Odradite samo svoj deo posla, pa onda možete da pomognete drugima. Veoma ste komunikativni.

Blizanci

Romantični ste i preosetljivi u isto vreme. Posvetite više pažnje partneru, danas je vreme za opuštanje. Moguć je priliv novca. Konačno može da Vam se isplati sve što radite.

Rak

Nemojte da se opterećujete poslom. Uradite ono što je neodložno. Moguća je glavobolja.

Lav

Pozavršavajte započete obaveze. Ne odlažite ništa, jer će sve da Vam se nagomila. Budite uporni što se tiče nekih planova koje imate odavno, a neka ženska osoba može da Vam pomogne u njihovom ostvarenju.

Devica

Nedostaju Vam bliski ljudi. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili na poslu. Pokušajte da se ubrzate da biste mogli da postignete da sve uradite kako treba.

Vaga

Imate dosta posla ali sve postižete na vreme. Imate podršku bliskih ljudi za sve što radite. Izdvojite više vremena za privatni život.

Škorpija

Imate potrebu za usavršavanjem. Ne bi trebalo da propuštate dobre prilike za to, bilo da je to neki kurs jezika ili učenje neke nove veštine. Dobra je saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta.

Strelac

Mogući su povećani troškovi. Ne nervirajte se što sve nije idealno. Dajte svoj maksimum na poslu, da ne bi došlo do većih problema na radnom mestu ili zastoja.

Jarac

Očekujte pomoć kolega, odličan je dan za saradnju. Pravite kompromise sa partnerom. Romantični ste i preosetljivi.

Vodolija

Odredite prioritete. Ne primajte kritiku previše lično. Ne zapostavljajte porodicu ili partnera zbog previše obaveza.

Ribe

Jako se dobro osećate i sve Vam ide od ruke. Pozitivni ste i energični. Bavite se nekom aktivnošću, makar to bila i samo kratka šetnja, prijaće vam.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

       

(Dnevne.rs/Mondo.rs)