DNEVNI HOROSKOP za 31. jul 2020. (ASTRO)

duga

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 1. avgust

Ovan

Pokušajte da napravite neki kompromis između posla i privatnog života. Ne zamarajte se previše. Napravite balans u životu. Pod stresom ste zbog previše obaveza.

Bik

Idite na kraći put ili bar isplanirajte celu nedelju, jer danas je dan za plan. Moguć povećan priliv novca. Ne preterujte sa jakom hranom, nego pokušajte da brinete više o varenju.

Blizanci

Nervozni ste. Danas se posvetite samo sebi, ne obraćajte previše pažnju na druge ljude. Bavite se malo više sportom.

Rak

Zauzeti, udovoljite partneru i nađite više vremena za njega. Slobodni, skloni ste flertu. Nemojte da krijete ništa od prijatelja, budite otvoreniji. Dobar je dan za dogovore sa saradnicima.

Lav

Fokusirajte se na obaveze koje imate. Nemojte da kasnite danas. Budite malo odgovorniji na poslu i odradite sve po planu.

Devica

Uživajte u vremenu provedenom sa voljenom osobom. Vidite se sa rođacima sa kojima se niste odavno videli. Ne planirajte previše obaveza, nego uradite šta možete.

Vaga

Neke stvari koje vam nisu potrebne nemojte da kupujete. Budite štedljiviji. Provedite više vremena kod kuće, to će da vam prija.

Škorpija

Danas ste veoma komunikativni, ali pripazite šta kome pričate. Budite diskretni i ne poveravajte se previše drugima. Pazite se malo više u saobraćaju.

Strelac

Danas imate dobru saradnju sa drugima. Moguć je priliv novca, bićete veoma zadovoljni. Povedite više računa o sebi.

Jarac

Pokušajte da se fokusirate na sebe. Budite vredniji. Ne budite previše pasivni, nego se potrudite da odradite sve svoje obaveze, a ne da samo pomažete drugima.

Vodolija

Veoma ste energični i aktivni. Skloni ste flertu. Danas je sjajan dan za zabavu.

Ribe

Družite se sa prijateljima, ali ne zapostavljajte privatni život, partnera i porodicu. Nemojte da kasnite. Poštujte tuđe stavove, jer možete da imate probleme ako to ne radite.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)

Be the first to comment on "DNEVNI HOROSKOP za 31. jul 2020. (ASTRO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*