DNEVNI HOROSKOP za 31. jul 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 31. jul

Ovan

Spremni ste na kompromis. Lako dolazite do dogovora sa kolegama. Imate višak energije.

Najradije biste išli na neki put, ali vam dosta teško pada organizacija.

Bik

Strastveniji ste nego inače. Potrudite se da se usredsredite na štednju. Nije dobar dan za promene na poslu, pa izbegavajte da uvodite novine ako baš ne morate.

Blizanci

Skloni ste zaljubljivanju. Nije vam teško da sarađujete sa drugima danas, naprotiv. Znate da ćete tako brže da napredujete.

Rak

Završite započete obaveze. Ne odlažite ništa jer će obaveze samo da Vam se nagomilaju. Stupite u kontakt sa osobama sa kojima biste mogli da napravite bolju saradnju i da ostvarite neki napredak.

Lav

Odlično se osećate danas. Bavite se sportom da izbacite višak energije. Neka ženska osoba koja je veoma zabavna i pozitivna može da vam se svidi, ali ne ulazite brzo u vezu.

Devica

Provedite danas neko vreme u planiranju obaveza, nemojte da radite više stvari odjednom. Dobra organizacija je pola posla. Spremni ste na izazove, samo Vam je potrebna motivacija bliskih ljudi.

Vaga

Završite zaostale obaveze od ranije. Posvetite se detaljnije poslu, ne otaljavajte sve. Kontakti su važni, zato je bitno da pokušate da dogovorite saradnju sa drugima.

Škorpija

Imaćete potrebu za ljubavlju i pažnjom. Potrebno je da ugodite sebi i partneru, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, moguće je neko novo zanimljivo poznanstvo. Na poslu sve ide po planu.

Strelac

Ne mešajte privatne i poslovne obaveze, jer je neophodno da to sve razdvojite da ne biste bili neuspešni. Fokusirajte se na neodložne stvari. Neke osobe koje vas ne poznaju dobro mogu da pomisle da ste površni, ali ih razuverite delima.

Jarac

Ne ulazite u neke neodređene odnose da ne biste bili razočarani. Moguć je nesporazum sa partnerom, ako ste u vezi. Neka ženska osoba koja je u vašem okruženju možda nije tako dobronamerna kao što izgleda. Zadržite svoju privatnost za sebe.

Vodolija

Nećete biti dobro raspoloženi u prvoj polovini dana, ali u drugom delu dana ćete sigurno da se osećate mnogo bolje. Ne opterećujte se previše i ne preuzimajte na sebe dosta obaveza, ako niste sigurni koliko možete da postignete. Moguć problem sa cirkulacijom.

Ribe

Slobodni, lako privlačite pažnju drugih ljudi. Bitno je samo da ne zapostavljate voljenu osobu zbog posla. Moguć je konflikt sa osobama sa kojima radite, ali probajte da izbegnete to.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)