DNEVNI HOROSKOP za 30. novembar 2020. (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 30. novembar!

Ovan

Promene raspoloženja su izvesne. Ne prenosite stres na druge ljude. Zadržite svoje probleme za sebe.

Bik

Ne ide vam baš sve kako treba. Niste zadovoljni situacijom ali ide na bolje, imajte strpljenja. Očekujte bolji odnos sa ljudima sa kojima radite.

Blizanci

Romantični ste i odlično se osećate. Potrudite se da pridajete pažnju partneru, ne zapostavljajte ga. Napravite balans između poslovnih obaveza i privatnog života.

Rak

Usredsredite se na stvari koje treba da završavate, nikako ne započinjite ništa danas. Napravite plan rada da ne biste bili pod stresom. Previše brinete o mišljenju drugih ljudi.

Lav

Odlično se osećate povodom veze, ali ste dosta fokusirani na posao. Pokušajte da se usredsredite na svoj rad, bez obzira što će možda partner da bude nezadovoljan. Završite obaveze pa ćete da imate više energije za sve.

Devica

Sjajno se osećate. Prva polovina dana neće baš da bude uspešna, ali popodne će vam sve ići od ruke. Prijatelji su vam velika podrška. Bilo bi dobro da se čujete sa osobama sa kojima se niste dugo videli, prijaće vam razgovor.

Vaga

Danas usmerite energiju samo na posao. Fokusirajte se na neke nove ideje i predložite ih i drugima. Preosetljivi ste na kritiku, ali ne primajte ništa previše lično.

Škorpija

Romantični ste i raspoloženi za vezu. Slobodni, možete da uđete sa nekom osobom u vezu. Zauzeti, romantični ste. Posvetite se partneru.

Strelac

Jako ste vredni. Brinete se kako će sve da bude na poslu. Platite račune na vreme, budite odgovorni.

Jarac

Nemate dobru komunikaciju sa partnerom. Pokušajte da zajedno napravite planove o budućnosti. Slobodni, družite se sa prijateljima. Ako ste napeti, bilo bi dobro da spavate malo više, a ne da radite.

Vodolija

Imate dosta posla. Organizujte se bolje. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta, budite staloženi.

Ribe

Mogući su problemi sa novcem. Bilo bi dobro da štedite više. Kreativni ste. Što se ljubavi tiče, skloni ste zaljubljivanju. Ako ste zauzeti, bitno je da se budete romantični.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)