DNEVNI HOROSKOP za 30. mart 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Pomalo ste pasivni i nije Vam do posla. Preosetljivi ste i niste dobro raspoloženi.

Posvetite se više sebi i svojim hobijima ili privatnom životu da biste se oraspoložili

Bik

Imate dosta ideja za danas. Ne planirajte previše, nego se fokusirajte na ono što je prioritet. Zadržite neke bitne informacije za sebe, ne otvarajte se previše drugima.

Blizanci

Danas očekujete da Vas neko pohvali na poslu. Moguć je priliv novca. Odlično se osećate. Ne prejedajte se, mogući su problemi sa varenjem.

Rak

Što se tiče ljubavi nema promena, sve je u redu. Romantični ste. Moguća glavobolja zbog previše obaveza.

Lav

Neke predloge za promene na poslu možete da razmotrite. Ne opterećujte se previše obavezama. Ne osećate se baš najbolje, odmarajte više.

Devica

Budite otvoreniji prema partneru i prijateljima. Možda neka osoba može da Vam da dobar savet u vezi sa poslom. Imate dosta ideja, ali morate da se organizujete bolje da ne biste bili neuspešni.

Vaga

Danas budite ambiciozniji nego inače. Očekujte pomoć neke ženske osobe na poslu. Ne primajte kritiku lično.

Škorpija

Moguće su dobre vesti u vezi sa poslom. Danas je dobar dan za nove dogovore. Provedite više vremena kod kuće, odmorite se.

Strelac

Neki problemi koji mogu da iskrsnu na poslu mogu da Vas poremete. Partner može da bude od pomoći. Danas je dan za štednju, pazite na povećane troškove.

Jarac

Partner je prilično osetljiv, budite pažljiviji prema njemu. Pazite šta danas potpisujete, proverite sve više puta. Bitno je da budete sigurni u svoje postupke, ne pravite nagle promene na poslu.

Vodolija

Imate podršku kolega za svaku promenu koju želite da uvedete. Imate previše posla i morate da se bolje organizujete. Provedite više vremena kod kuće.

Ribe

Može da se popravi aspekt strasti i da se poboljša odnos sa partnerom. Strastveni ste. Ako budete imali dobru komunikaciju sa drugima danas možete da očekujete uspeh na poslu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Dnevne.rs/Mondo.rs)