DNEVNI HOROSKOP za 30. jun 2020. (ASTRO)

maska

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za 30. jun.

Ovan

Bićete zadovoljni finansijama. Nađite više vremena za odmor, nemojte samo da radite. Neka ženska osoba može da bude od pomoći na poslu.

Bik

Pokažite partneru osećanja. Budite otvoreniji po pitanju ljubavi. Kreativni ste i lako dolazite do ostvarenja ideja. Osećate se zadovoljno i sve Vam ide od ruke.

Blizanci

Niste zadovoljni uspehom radnom mestu. Potrudite se da date sve od sebe, a sreća će da Vas posluži. Nemojte da zapostavljate posao. Odradite sve što možete temeljno.

Rak

Dobro se organizujte da Vam veza ne bi trpela. Tako ćete sigurno da budete zadovoljni. Ne raspravljajte se oko novca sa članovima porodice.

Lav

Preko interneta ili prijatelja možete da se upoznate sa nekom osobom, ali razmislite da li je to stvarno nešto ozbiljno. Ne brzajte sa avanturama.

Devica

Dobro ste organizovani. Ne treba da trošite energiju na neke nove stvari, već treba da se držite zacrtanih ciljeva. Pomalo ste napeti.

Vaga

Veoma ste umorni od posla. Nemate dovoljno volje i energije za sve što treba da završite. Potrudite se da odradite ono što je prioritet.

Škorpija

Izdvojite više vremena za partnera. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku zanimljivu osobu sa kojom će imati dobru komunikaciju. Pazite gde ostavljate dokumenta.

Strelac

Odlično ste raspoloženi. Provedite više vremena sa prijateljima. Ipak, posao ne sme da ostane nezavršen. Budite organizovani.

Jarac

Dobro se osećate danas. Imate potrebu da se usavršavate. Ipak, ako Vam se ide na neki put potrudite se da se dobro organizujete.

Vodolija

Veoma ste romantični. Održite stabilnost u odnosu. Vidite se sa osobom koja Vam se dopada duže vreme. Izbegavajte neku veću kupovinu.

Ribe

Imate dosta obaveza na poslu. Nadređeni može da Vas pohvali. Moguć je napredak ako uložite više vremena i energije u rad.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo)