DNEVNI HOROSKOP za 29. oktobar 2020. (ASTRO)

avion

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 29. oktobar!

Ovan

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Impulsivniji ste nego inače. Budite tolerantniji prema drugima.

Bik

Temperamentniji ste nego inače. Ne zapostavljajte obaveze koje ste započeli bez obzira na sve što vam se dešava u privatno. Izbalansirajte privatni i poslovni život

Blizanci

Nemojte biti neosetljivi na tuđe probleme. Potrudite se da budete saosećajniji prema bliskim ljudima. Imate dosta ideja, ali lako ostvarujete sve svoje planove. Nemate nikakve prepreke.

Rak

Preambiciozni ste. Neke kolege su vam od velike pomoći. Ne nervirajte se zbog toga što nisu svi kao vi, agilni i vredni.

Lav

Imate višak energije. Potrudite se da se bavite sportom, makar šetajte. Provedite više vremena sa voljenom osobom, ako ste u vezi. Skloni ste flertu.

Devica

Štednja je obavezna. Ne trošite novac na stvari koje vam nisu neophodne. Imajte inicijativu da započnete stvari koje ste stalno odlagali, bilo da je to nešto vezano za privatni život, sređivanje poslovnih obaveza ili renoviranje kuće.

Vaga

Brzo dolazite do rešenja na poslu. Ništa vam ne pada teško. Ipak, budite oprezni sa kim radite jer nisu svi ljudi otvoreni i iskreni kao vi.

Škorpija

Ambiciozni ste. Potrudite se da se usredsredite na posao. Ne zapostavljajte sve što ste započeli jer imate neke privatne obaveze. Izbegavajte izgovore.

Strelac

Imate višak energije. Razmislite da se bavite nekim sportom. Moguće je neko kraće putovanje. Posetite prijatelje makar koje niste dugo videli.

Jarac

Preosetljivi ste na kritiku. Posvetite se više porodici. Ne nervirajte se zbog toga što ste pomalo usporeni. Budite temeljni na poslu.

Vodolija

Lako se dogovarate sa svima. Nije vam teško da se usredsredite na komunikaciju sa drugima, ako ćete tako da imate korist od toga. Ne donosite odluke o kupovini nekih tehničkih stvari prebrzo.

Ribe

Moguć je priliv novca. Ne nervirajte se ako sve nije idealno i ako nije jasno šta treba da uradite da biste napredovali. Neka mlađa ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)