DNEVNI HOROSKOP za 29. maj 2020. (ASTRO)

devojke

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za 29. maj 2020. godine.

Ovan

Vredni ste i dobro raspoloženi. Budite temeljni i nećete imati probleme na radnom mestu. Unosite vitamine i jačajte imunitet.

Bik

Moguća su nova poznanstva. Nemojte previše da budete zahtevni prema partneru. Kreativni ste i odlično raspoloženi.

Blizanci

Bitno Vam je mišljenje porodice o svemu što radite, naročito o promenama koje želite da napravite na poslu. Možete da dobijete dobre vesti u vezi sa napretkom. Društveniji ste nego inače.

Rak

Ako ste slobodni, preko neke bliske osobe je moguće novo poznanstvo. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom. Pazite se u saobraćaju.

Lav

Veoma ste vredni i sve obavljate na vreme. Moguć je napredak na poslu. Priliv novca je očekivan.

Devica

Posvetite se više sebi, a ne drugima. Nisu tuđe obaveze bitnije od Vaših. Danas je dan za nove početke, pa bi bilo dobro da započnete neku novu aktivnost koju ste planirali.

Vaga

Pomalo ste usporeniji nego inače. Ne ide Vam lako na poslu, pomalo ste umorni i ne radi Vam se. Nemojte imati previše poverenja u druge ljude.

Škorpija

Odličan je dan za druženje i zabavu. Dobro se osećate. Brzo obavljate sve obaveze i ništa Vam nije teško.

Strelac

Sve ide kako ste zamislili. Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Moguć je premor, gledajte da više odmarate.

Jarac

Sjajno se osećate. Veoma ste dobro raspoloženi. Moguć je kraći put. Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta može da bude od pomoći.

Vodolija

Pod stresom ste zbog novca. Nemojte da slušate previše druge ljude nego radite kako Vama odgovara. Strastveniji ste nego inače i skloni ste flertu.

Ribe

Imate potrebu da se više družite. To može da zasmeta partneru. Moguć je početak veze ili makar novo poznanstvo. Budite skloni kompromisu na poslu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)