DNEVNI HOROSKOP za 29. jun 2020. (ASTRO)

cvet

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Veoma ste napeti. Više vremena provedite van kuće. Potrudite se da brzo odradite obaveze koje imate na poslu.

Bik

Odličan je odnos sa partnerom. Moguć je neki kraći put. Ako ste slobodni, potrudite se da poklonite pažnju osobi koja Vam se dopada. Isplanirajte sve obaveze savršeno, da ne biste radili više nego što treba.

Blizanci

Pod stresom ste zbog previše posla. Potrudite se da se posvetite više privatnom životu. Previše ste osetljivi danas.

Rak

Komunikativniji ste nego inače. Dajte sve od sebe da se dogovorite sa drugima. Lako ćete da završite sve obaveze u roku.

Lav

Potrudite se da usredsredite na posao, a danas Vas svakako očekuje priliv novca. Nemojte da se previše opterećujete sitnicama, nego gledajte širu sliku. Iako ste napeti, neki saradnik može da Vam bude podrška da izađete na kraj sa problemima.

Devica

Napeti ste. Pokušajte da ne kritikujete previše sebe nego da uvidite svoje dobre strane. Brinite više o svom zdravlju i jačajte imunitet.

Vaga

Nije Vam do rada. Nemate dovoljno energije. Najbolje bi bilo da završite sve obaveze i da odmarate.

Škorpija

Prijatelji su Vam od pomoći danas u svemu. Pomalo ste nervozni zbog svega što Vam se dešava. Potrudite se da se usredsredite na rešavanje problema koje imate, a ne da realizujete nove ideje, ako niste završili započete obaveze.

Strelac

Dosta obaveza Vas opterećuje. Potreban Vam je odmor. Ne zapostavljajte porodicu zbog posla.

Jarac

Odlično se osećate. Imate potrebu za putovanjem, usavršavanjem, ali i druženjem. Jedino što niste orni za rad, ali ne morate da se premarate.

Vodolija

Mogući su iznenadni troškovi. Ne pozajmljujte novac drugima. Nemojte da sebe opterećujete previše poslom, jer ćete sigurno da budete nervozni.

Ribe

Romantični ste. Drugi ljudi su skloni saradnji. Ipak, nemojte da imate poverenja u svakoga i pazite kome se poveravate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)