DNEVNI HOROSKOP za 29. april 2020.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Veoma ste vredni. Budite temeljni danas.

Neka ženska osoba može da Vam pomogne oko organizacije na poslu, a imate i podršku porodice u svemu.

Bik

Ne nalazite manu partneru, nego pokušajte da zadržite svoje mišljenje za sebe. Stalne zamerke mogu da dovedu do problema u vezi. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Blizanci

Odličan je dan za sređivanje kuće, makar sredite dokumenta. Ne odlažite razgovor sa članovima porodice oko nekih planova koje imate. Ne morate da analizirate previše svoja osećanja, već se opustite i provedite više vremena sa dragim ljudima.

Rak

Komunikativniji ste nego obično. Dobićete dobre vesti u vezi sa poslom od neke ženske osobe. Saradnja sa osobama sa kojima ste već radili može da bude uspešna.

Lav

Moguć je priliv novca. Ne opterećujte se previše mišljenjem drugih ljudi. Budite temeljniji na poslu.

Devica

Danas je dan za nove početke. Ne opterećujte se previše rokovima, bitno je da budete temeljni, a ne da samo otaljate posao. Budite prijatni prema kolegama, mogu da budu od pomoći.

Vaga

Budite temeljni u vezi sa poslom. Iako ste rasejani prvo završite obaveze, pa radite sve drugo. Nađite vreme za relaksaciju posle posla.

Škorpija

Dobićete dobre savete od prijatelja u vezi sa poslom. Ne opterećujte se previše obavezama. Izdvojite vreme i za drage ljude.

KOMPLETAN NEDELJNI HOROSKOP od 27. APRILA do 4. MAJA: Ova TRI znaka konačno čeka SJAJAN PERIOD, a evo kome predstoje BAKSUZNI DANI (ASTROLOGIJA)

Strelac

Detaljni ste. Sve Vam ide od ruke. Članovi porodice su Vam velika podrška u svemu što radite. Pazite da ne napravite neke greške koje posle nećete uspeti lako da ispravite.

Jarac

Imate potrebu za usavršavanjem i putovanjima. Ipak, ukoliko niste u mogućnosti da idete na neki kurs možete upisati neki besplatni kurs online. Pitajte bliske ljude za savet u vezi sa nekim idejama koje želite da ostvarite duže vreme.

Vodolija

Mogući su povećani troškovi. Štedite više. Nervirate se zbog posla i zato što mislite da ipak zaslužujete više.

Ribe

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Lako se dogovarate sa kolegama. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da uradite.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo)