DNEVNI HOROSKOP za 28. novembar 2020. (ASTRO)

konj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 28. novembar!

Ovan

Moguć je značajan pad energije. Radite samo ono što morate. Potrudite se da se usredsredite na prioritete.

Bik

Moguć je priliv novca. Bićete veoma uspešni i zadovoljni danas. Izdvojite vreme za porodicu bez obzira na obaveze koje imate.

Blizanci

Moći ćete više da se družite sa dragim ljudima. Nema nesporazuma već lako dolazite do dogovora. Očekivan je bolji odnos sa kolegama.

Rak

Što se tiče odnosa sa drugima, skloni ste flertu ili nekoj avanturi. Neko poznanstvo može da preraste u nešto više. Imajte malo više obzira prema drugima na poslu.

Lav

Prilično ste napeti. Nemate motivaciju i jedino bliske osobe mogu da vas nateraju na akciju. Ipak, pomozite prijatelju ako vam traži savet ili mu treba neka pomoć.

Devica

Moguć je zastoj što se tiče novca, pa bi trebalo da prištedite. Fokusirajte se na rad, a ne na to šta drugi pričaju o vama. Ignorišite sve ljude koji vas ometaju da biste lakše završili sve što ste započeli.

Vaga

Nemate volju za rad. Ipak, neka ženska osoba može da vas motiviše i da vam pomogne da odradite sve kako treba. Veoma ste napeti pa ne bi trebalo da donosite neke bitne odluke.

Škorpija

Veoma ste energični i ništa vam ne pada teško. Niste fokusirani, zato odradite samo ono što je neodložno. Romantični ste i kloni flertu, a ovaj dan je ipak bolji za ljubav, nego za posao.

Strelac

Veoma je važno da ispoštujete rokove, ali vama to uvek pada teško. Najradije biste odložili sve za neki drugi dan. Ubrzajte se da biste imali više vremena za odmor.

Jarac

Ne treba samo da budete pasivni i da se žalite na svoje probleme. Uzmite stvar u svoje ruke i počnite da rešavate problem. Potrudite se da se usredsredite na kontakte sa drugima, jer neki prijatelji mogu da vam budu od pomoći.

Vodolija

Neki zadaci na poslu su za vas preveliki zalogaj. Nije vam lako, ali se borite. Potrudite se da date sve od sebe da završite bar najbitnije obaveze. Partner vam je velika podrška, a ako ste slobodni, dvoumićete se između dve osobe.

Ribe

Preosetljivi ste. Ne ide vam danas ništa od ruke. Provedite više vremena sa porodicom jer će to da vam prija. Preopterećenost poslom može da utiče na vaše raspoloženje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)