DNEVNI HOROSKOP za 28. maj 2020. (ASTRO)

astrologija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Kreativni ste, pa bi bilo lepo da oraspoložite i iznenadite partnera. Naglašeno je polje veza. Romantični ste i skloni flertu.

Bik

Očekuju Vas prijatni susreti. Atmosfera na poslu i kod kuće je odlična. Možete da očekujte uspešan dan.

Blizanci

Energični ste. Odlično se osećate. Imate potrebu da se više družite. Možete da dobijete dobre vesti u vezi sa poslom.

Rak

Posvetite više pažnje partneru. Ako ste slobodni, preko neke bliske osobe je moguće novo poznanstvo. Moguć je napredak na poslu.

Lav

Volite kada ste u toku zbivanja na poslu. Vredni ste i ambiciozni i to može da Vam se isplati. Bavite se sportom ili provedite više vremena u prirodi.

Devica

Provedite više vremena kod kuće, sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, ne želite da menjate status. Dobro se osećate, ali je bitno da se držite plana rada.

Vaga

Komunikativni ste. Odlučite se kojoj osobi želite da se posvetite, a ne gubite vreme na neku osobu sa kojom ste već pokušavali vezu. Ne vraćajte se na stare priče. Moguć je problem sa cirkulacijom.

Škorpija

Mogući su veći troškovi nego što ste planirali. Odličan je dan za kontakte i saradnju sa drugima. Ambiciozniji ste nego inače.

PUŽ POGAČA SA SIROM: Lisnata, mirisna i meka (RECEPT)

Strelac

Ne zapostavljajte partnera jer imate probleme na poslu. Vidite se sa osobom koja Vam se odavno sviđa. Rasuta Vam je pažnja.

Jarac

Imate potrebu da se odmorite i veoma ste nervozni. Imate dosta obaveza. Danas je preporučljiva štednja.

Vodolija

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti toliko fokusirani na sebe. Ako ste slobodni, neka osoba koja Vam je u krugu prijatelja može da Vam se otvori i kaže da želi nešto više.

Ribe

Ne odustajte od planova koji se ne ostvaruju brzo, imajte strpljenja. Pazite na greške na poslu. Budite detaljniji.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)