DNEVNI HOROSKOP ZA 28. jun 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Nije važno da samo gledate sebe i svoje obaveze. Ne zapostavljajte bliske ljude iako imate puno posla. Neka ženska osoba može da Vam pomogne na poslu.

Bik

Imate problem sa koncentracijom i nije Vam lako da izgurate dan. Najradije biste se odmarali. Ako imate vremena, ugodite sebi, potrudite se da odradite samo ono što je prioritet.

Blizanci

Veoma ste zahtevni u vezi. Tražite od partnera više pažnje i pokazivanja ljubavi. Potrudite se da napravite balans između posla i ljubavi. Ako ste slobodni, niste raspoloženi za nova poznanstva.

Rak

Imate dosta inovativnih ideja i uz pomoć drugih morate da ih ostvarite. Lako možete da popravite sve što niste stigli ranije. Moguć je priliv novca.

Lav

Veoma ste napeti i nervirate se oko svake sitnice. Ne treba da shvatate lično sve što Vam drugi kažu. Potrudite se da se fokusirate na svoje obaveze, da ne obraćate previše pažnje na druge.

Devica

Odmorite se. Danas nije dan za rad. Pokušajte da završite sve privatne obaveze i da se vidite sa prijateljima sa kojima niste stigli pre da se vidite.

Vaga

Pozitivni ste i dobro se osećate. Potrudite se da to raspoloženje održite do kraja dana. Moguć je problem sa leđima, vodite malo više računa o svom zdravlju.

Škorpija

Ambiciozni ste. Morate da dobro odradite svoj posao da biste bili primećeni od strane drugih, ali ne znači da treba da se preforsirate. Neka ženska osoba može da Vam bude dobar savetnik.

Strelac

Imate višak energije. Bavite se sportom. Skloni ste flertu i romantičniji ste nego inače.

Jarac

Izvesni su povećani troškovi. Izbegavajte šoping odeće ili nekih stvari koje Vam nisu hitne. Strastveniji ste nego inače.

Vodolija

Drugi ljudi mogu da Vam budu od pomoći. Ipak, morate da budete fini prema svima. Potrudite se da budete otvoreni i skloni saradnji.

Ribe

Imate previše obaveza. Potrudite se da se usredsredite na neodložne stvari. Radite jednu po jednu obavezu i organizujte se dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)