DNEVNI HOROSKOP za 27. septembar 2020. (ASTRO)

stolica

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 27. septembar!

Ovan

Preko posla možete upoznati neku mlađu osobu koja može da vam se dopadne. Ne oklevajte da tražite kontakt. Ipak, ne zapostavljajte prijatelje zbog posla ili nekih privatnih obaveza. Mogu vam neki zameriti što nemate vreme za njih.

Bik

Fokusirajte se na posao. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći. Bitno je da imate dobre odnose sa drugima, to može da bude od pomoći.

Blizanci

Imate dosta posla. Ne preterujte sa zahtevima prema drugim ljudima, budite umereni u svemu. Moguć je kraći put. Ako možete da promenite sredinu, makar popodne, uradite to.

Rak

Danas možete upoznati neku novu osobu preko prijatelja. Idite na mesto za zabavu, nemojte samo da sediti kod kuće. Moguć je priliv novca. Ipak, ne morate previše da trošite, čak iako vam sve ide odlično.

Lav

Danas je odličan dan za posao i novac. Budite posvećeni poslu i uvedite neke bitne promene. Kolege mogu da vam budu od pomoći, a, ako ste u vezi, partner može da bude dobar savetnik.

Devica

Danas ste jako nervozni i najradije biste da sve bude kako ste zamislili. Ipak, bilo bi dobro da budete vredni i da ispoštujete rokove. Brinite više o svom zdravlju, moguć je pad imuniteta.

Vaga

Moguće je neko zanimljivo poznanstvo. Budite otvoreniji prema drugima što se tiče veze. Ne odbijajte osobu kojoj se jako dopadate.

Škorpija

Imate potrebu da vam neko pomogne u organizaciji. Neorganizovani ste i ne znate odakle da počnete. Pitajte prijatelje za savet.

Strelac

Veoma ste komunikativni. Pazite kako se postavljate prema drugima, ne morate da budete previše iskreni. Ako ste u vezi, popraviće se odnos sa partnerom.

Jarac

Novac vam je veoma bitan. Bićete zadovoljni na kraju dana kako će sve da se odigra. Sjajno vam ide na poslu.

Vodolija

Komunikativni ste. Ne ostavljajte ništa za drugi dan. Veoma ste energični i nije vam ništa teško da odradite.

Ribe

Imate dosta posla. Potrudite se da date sve od sebe da se organizujete bolje. Niste dobro raspoloženi i imate previše briga i problema, pa to utiče na odnose sa drugima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)