DNEVNI HOROSKOP za 27. oktobar 2020. (ASTRO)

san

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 27. oktobar!

Ovan

Posvetite se poslu da biste bili uspešni. Nadređeni će da uvidi koliko ste bili vredni. Pozavršavajte obaveze koje imate.

Bik

Ispitajte osećanja prema svom partneru. Ne zapostavljajte ga. Moguće je neko novo zabavno poznanstvo ako ste slobodni.

Blizanci

Budite uporniji što se tiče posla. Odličan je dan za saradnju. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da podnesete.

Rak

Shvatićete da postoji više hemije između vas i druge osobe koju znate duže vreme. Posvetite se više privatnom životu nego poslu. Moguće je usavršavanje.

Lav

Budite malo mudriji i strpljiviji na poslu. Bićete strastveni i ovo je vreme da poradite na odnosu sa partnerom. Štednja je obavezna danas.

Devica

Veoma ste komunikativni i možete upoznati neku osobu koja će vam se jako dopasti. Strasti su jake. Pravite kompromise na poslu, sa kolegama.

Vaga

Teško će vam biti da se prilagodite drugima na poslu. Skloni ste uživanju. Napravite plan rada za danas i držite se istog.

Škorpija

Najradije biste ostali kod kuće. Brine vas posao. Porodica može da bude odlična podrška u svemu.

Strelac

Možda se danas malo neodlučni što se tiče veze u kojoj ste. Ne znate da li da ostanete u istoj ili ne. Skloni ste flertu, ali ipak želite slobodu.

Jarac

Danas ćete se možda da se suočiti sa izborom. Možda ste mislili da uradite nešto povodom vaše karijere ali niste dovoljno ambiciozni. Možda ste malo više od stresom.

Vodolija

Budite podrška partneru. Veoma ste napeti, ali nemojte da mislite samo na sebe. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu. Moguć je priliv novca.

Ribe

Strastveni ste. Veoma ste osetljivi danas pa ne shvatajte sve previše lično. Moguć pritisak na radnom mestu od strane nadređenih.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)