DNEVNI HOROSKOP za 27. januar 2021. godine (ASTRO)

pruga

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 27. januar!

Ovan

Kreativni ste. Izdvojite više vremena za ljubav i partnera. Romantični ste i skloni ste flertu. Moguće je novo poznanstvo.

Bik

Posvetite malo više pažnje partneru. Ne obraćajte pažnju na to što vas drugi opterećuju da budete sa nekim u vezi. Radite kako vama odgovara.

Blizanci

Volite kada ste u toku svega što se dešava. Vredni ste i ambiciozni i to će drugi da cene. Moguć je problem sa pritiskom.

PROČITAJTE JOŠ

KONAČNO STIŽE NJIHOVIH 5 MINUTA! 2021. biće SMARAGDNA GODINA! Za jedan znak to znači – svet će biti pod njegovim nogama (ASTRO)

Rak

Možete da imate povećane troškove. Odličan je dan za kontakte i saradnju sa drugima, pa ćete svaki problem u vezi sa poslom da rešite jako lako. Kolege mogu da budu od pomoći.

Lav

Ne zapostavljajte partnera zato što imate previše obaveza. Razdvojite privatni i poslovni život. Fokusirajte se na osobu koja vam se dopada duže vreme. Ne budite previše neodlučni.

Devica

Niste sigurni šta prvo treba da uradite i kako da postavite prioritete. Nemate fokus. Treba vam odmor, a imate previše obaveza.

Vaga

Nervozni ste jer se neki od planova ne ostvaruju kako ste vi zamislili. Pripazite na greške na poslu. Budite detaljni.

horoskop

Dnevne

Škorpija

Imate želju da se više družite. Ako je partner ljubomoran to može da mu zasmeta. Izbegavajte rasprave. Bolje je da se posvetite poslu.

Strelac

Moguć je početak neke tajne veze. Budite realni i razmislite da li vam to stvarno treba. Odredite prioritete.

Jarac

Ne treba sebe da opterećujete bespotrebnim brigama. Cenite više sebe i da napravite kompromis sa partnerom, pa će to dobro da se odrazi na vezu. Moguće je poznanstvo sa nekom zanimljivom osobom.

Vodolija

Nemate dovoljno volje za rad, ali ni dobru motivaciju. Neophodna vam je promena. Pravite kompromise sa partnerom.

PROČITAJTE JOŠ

VODITELJKA JOVANA JOKSIMOVIĆ SE OBRUKALA ZA SVA VREMENA: Ovaj lapsus voditeljke će se još dugo prepričavati (VIDEO)

Ribe

Imaćete uzbudljiv dan, ali dajte svoj maksimum. Fokusirajte se i sigurno će sve da se isplati. Pod velikim stresom ste zbog previše obaveza.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)