DNEVNI HOROSKOP za 27. april 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Energični ste. Bavite se sportom danas.

Potrudite se da iako nemate fokus ne zapostavljate svoje obaveze.

Bik

Odlično se osećate danas. Provedite više vremena sa porodicom. Ako ste planirali neko veće sređivanje doma, sada je idealno vreme za to.

Blizanci

Veoma ste pričljivi. Lako se dogovarate sa drugima oko svega. Kolege Vam izlaze u susret i danas očekujte veoma uspešan dan.

Rak

Imate dosta obaveza i to Vas čini srećnim. Moguć je povećan priliv novca. Ne prejedajte se danas, moguć je problem sa varenjem.

Lav

Ne opterećujte se previše mišljenjem drugih ljudi. Posvetite se svojim obavezama prvo pa pomozite kolegama. Izbegavajte povećane troškove.

Devica

Usporeni ste. Ne ide Vam sve kako ste zamislili. Potrudite se da završite započete obaveze, a ne da prelazite odmah na nove. Budite posvećeni i produktivni.

Vaga

Danas biste mogli da pitate prijatelje za savet u vezi sa idejama za posao. Brzo Vam ide obavljanje obaveza. Smislite neki novi način kako možete da rešite probleme koje imate na poslu. Budite vredni.

Škorpija

Ambiciozniji ste nego inače. Budite vredni. Dajte sve od sebe da se fokusirate na obaveze.

Strelac

Imate višak energije. Veoma ste pozitivni i dobro raspoloženi. Šetajte više i potrudite se da ne budete pasivni. Budite kreativniji na poslu.

Jarac

Pazite da ne potrošite previše novca. Ne nervirajte se oko posla. Bitno je da platite račune na vreme.

Vodolija

Sjajno se osećate. Pozitivni ste i lako se dogovarate oko svega sa drugima. Romantičniji ste nego inače.

Ribe

Neka ženska osoba može da Vas podstakne da budete još bolji na radnom mestu. Ništa Vam nije teško i sve Vam ide prilično lako. Moguć napredak.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)