DNEVNI HOROSKOP za 26. februar 2021. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 26. februar!

Ovan

Nemate dovoljno samopouzdanja što se tiče posla. Poradite na komunikaciji. Slobodni, skloni ste flertu.

Bik

Potrudite se da se posvetite privatnom životu, partneru i prijateljima. Ne osećate se najbolje. Organizujte se bolje da biste sve stigli na vreme.

Blizanci

Voljena osoba se baš trudi oko vas. Nađite više vremena za druge. Mogli biste da provedete neko vreme a sa prijateljima sa kojima se niste videli duže vreme.

PROČITAJTE JOŠ

Ako ste rođeni OVOG DATUMA, SREĆA ĆE VAS PRATITI U STOPU

Rak

Opustite se. Pokušajte da se fokusirate na rad. Moguće je novo iskustvo koje će da vas natera da promenite neke loše navike zbog kojih ne možete da napredujete.

Lav

Zapitajte se šta se događa sa bliskim ljudima. Imate utisak da niko ne može da vam pomogne kad je bitno. Oslonite se na svoje sposobnosti.

Devica

Razmislite da li je potrebno da opet prolazite kroz teške priče sa partnerom. Dajte sve od sebe da ostanete smireni. Napravite kompromis.

Vaga

Neka osoba iz prošlosti može da se vrati vama. Zauzeti, ne dozvolite da posao utiče previše na odnos sa partnerom. Veoma ste odgovorni.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Škorpija

Razmislite dobro šta biste mogli da uradite za partnera da ga oraspoložite. Ugodite jedno drugom. Slobodni, romantični ste i od vas zavisi da li će biti nešto više sa nekom osobom.

Strelac

Ako ste slobodni, osoba koja vam se dopada može da napravi prvi korak. Ako ste u vezi, sledi vam neka nova prilika za ljubav. Najbitnije je da se fokusirate na budućnost.

Jarac

Danas će voljena osoba da vas malo poremeti. Rešite to što pre možete. Slobodni, ne želite da započinjete ništa novo. Prepustite drugima vođstvo na poslu.

Vodolija

Razočarani ste nekim postupcima saradnika. Nepredviđene reakcije drugih ljudi bi mogle danas da donesu velike probleme. Priliv novca je odličan, ali pazite da ne trošite previše.

PROČITAJTE JOŠ

MESEČNI HOROSKOP za mart 2021. (ASTRO)

Ribe

Vaša veza je stabilna. Imate potpunu podršku partnera za sve što radite. Slobodni, neka osoba koja je jako prijatna prema vama bi mogla da pokaže naklonost.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)