DNEVNI HOROSKOP za 26. april 2020. (ASTRO)

mlada

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Provedite više vremena kod kuće. Usporeniji ste nego inače i ništa Vam ne ide od ruke. Ne donosite odluke lako, dvoumite se šta bi trebalo da odložite, a šta ne možete nikako da odradite.

Bik

Imate više opcija na poslu, razmislite šta je stvarno neodložno. Veoma ste dobro raspoloženi i to primećuju svi oko Vas. Neka bliska ženska osoba može da Vam da dobar savet.

Blizanci

Trebalo bi da se usredsredite na posao i da ne odlažete više obaveze koje Vam se ne dopadaju. Potrudite se da budete odgovorni. Ne kasnite u završavanju obaveza.

Rak

Izdvojite malo više vremena za porodicu. Previše ste osetljivi danas. Moguća je glavobolja.

Lav

Ne opterećujte se previše tuđim stavovima. Gledajte da sve radite na poslu kako Vama odgovara. Zanemarite tuđe stavove.

Devica

Ne želite da slušate druge ljude, pa se distancirajte od svih. Potrudite se da ugodite sebi, da stavite svoje potrebe na prvo mesto. Moguć je problem sa cirkulacijom.

Vaga

Vredni ste. Sve Vam ide od ruke. Nemojte da uključujete previše emocije u posao, nego budite racionalni.

Škorpija

Čujte se sa rođacima sa kojima se niste odavno čuli. Ne zapostavljajte svoj izgled i bavite se više sportom.

Strelac

Napeti ste. Niste raspoloženi za rad. Ipak, bilo bi dobro da izbegavate pozajmljivanje novca i veću kupovinu.

Jarac

Vreme je za kompromis. Kolege će imati odličan odnos sa Vama i moći ćete dobro da sarađujete. Ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Vodolija

Napravite plan rada. Nemojte da se preforsirate pa da na kraju dana ne završite ništa što ste započeli. Moguća je glavobolja.

Ribe

Imate dosta radnog elana, ništa Vam ne pada teško. Potrudite se da posle radnog vremena pogledate omiljenu seriju ili završite knjigu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)