DNEVNI HOROSKOP za 25. septembar 2020. (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 25. septembar!

Ovan

Danas ste vredni, odgovorni i sve radite u roku. Budite manje zahtevni prema sebi. Imate utisak da partner ne pokazuje svoja osećanja dovoljno. Razjasnite sve što nije jasno, ali budite staloženi.

Bik

Budite iskreni da biste održali stabilnost u vezi. Odličan je dan za uživanje, i želite da uplovite u neku stabilnu vezu. Pozitivniji ste nego inače. Budite otvoreni za promene na poslu.

Blizanci

Veoma je važno da se uozbiljite danas, sve morate da radite kako vam se kaže, a ne da improvizujete. Mogući su povećani troškovi. Neka starija ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.

Rak

Strastveni ste. Posvetite više pažnje partneru. Razmislite sa kojom osobom koju znate duže vreme biste mogli da imate nešto više od prijateljstva.

Lav

Ne možete lako da podnesete kritiku. Imate utisak da niko ne ceni vaš trud i rad, pa se osećate kao da niste dovoljno nagrađeni za sve što radite za druge. Ne vraćajte se na stare saradnje, jer to nije dobro za vas.

Devica

Popravite komunikaciju sa partnerom. Odmah recite šta vam smeta, ne zadržavajte negativna osećanja za sebe. Preko posla možete upoznati neku zreliju osobu, koja će da vam prija.

Vaga

Partner ima osećaj da nije baš voljen. Pokažite više naklonosti, nemojte da budete hladni prema njemu, jer onda ne može taj odnos da ima dobar ishod. Možete preko prijatelja da upoznate neku stabilnu osobu za vezu.

Škorpija

Odlično se osećate danas i sve je kako ste zamislili. Potrudite se da ne budete tvrdoglavi i da imate razumevanje za partnera. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće poznanstvo.

Strelac

Nemojte da se premarate na poslu. Ako radite od kuće očekujte dobar dan. Ne primajte svaku kritiku previše lično.

Jarac

Ako ste u vezi, poradite na odnosu sa partnerom. Bilo bi dobro da ga ne zapostavljajte ga jer ste napeti. Distanciranje može samo da pogorša odnos. Ako ste slobodni, danas ćete da budete usmereni na sebe. Nećete želite da se družite.

Vodolija

Moguća je neka avantura sa nekim koga možete da upoznate preko prijatelja. Niste raspoloženi, pa to može da zasmeta partneru, tako da pokušajte da se poverite. Može da vam pomogne. Završite sve započete obaveze.

Ribe

Povedite računa sa kim se družite, jer drugi ljudi možda nisu toliko dobronamerni. Neki prijatelji sa kojima ste izgubili kontakt mogu da se vrate u vaš život. Sve vam ide od ruke i brzo završavate obaveze.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)